[anadoluhaber] CUMOK ÇALIŞMA PROGRAMI VE ÇAĞRILARI




Cumok Turkiye <cumokturkiye@gmail.com>
28 Ekim 2010 06:52
 CUMOK ÇALIŞMA PROGRAMI VE ÇAĞRILARI



 
 

 

 

CUMOK İSTANBUL  ÇALIŞMA PROGRAM DUYURUSU

 

           Yurtsever Dostlarımız,

           Değerli Cumhuriyet Okuru Arkadaşlarımız,                                                           

                                                                                                                                        İstanbul, 27.10.2010

 Dönemin bizlere yüklediği ödevleri yerine getirirken, aşağıdaki çalışmaları da bilginize sunuyor ve katılımınızı bekliyoruz. 

 

1)    HAFTA İÇİ  BİR GÜN( Saat 19.30-21.30)   arasında İKİ SAAT olarak planladığımız toplam olarak 4 DERS VE 8  saat sürecektir. 8 Kasım 2010 Pazartesi günü Anadolu Yakasında başlatacağımız seminer programlarımıza katılım başvurusuna çağırıyoruz.

 

2)    Cumhuriyet Gazetesinin spor portalı açıldı.Bütün okurları ve sporsever kamuoyunu   portalı izlemeye, yazı, haber, yorum, eleştiri ve fotoğraflarla desteklemeye çağırıyoruz. http://www.cumhuriyetspor.com.tr/

 

3)     Cumhuriyet ve Laiklik konulu;   Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu’nun yönettiği,   Ferit İlsever,  Prof. Dr. Nur Serter,    Prof. Dr. Süheyl Batum’un konuşmacı olduğu çalıştay   23 Ekim 2010 Cumartesi günü 16:00 – 19:00     arasında  Mecidiyeköy Kültür Merkezi’nde yapıldı. İlgili haber ve yorumu  ayrıca göndereceğiz.

 

4)     1.Ergenekon Davası 25-26 Ekim günleri Silivri de  görülmeye devam etti. İP Genel Başkanı Doğu Perinçek, muhbir/gizli-tanık/ sanık Osman Yıldırım tarafından yumruklandığı için geçen  Perşembe  ertelenen dava Pazartesi den beri görülüyordu.Dün  Mahkemece talepler alındı ve tahliye istekleri gene Başkan’ın olumlu kararına karşın oyçokluğuyla reddedilerek, duruşma 2 Aralık 2010 tarihine ertelendi .  

 

5)    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 86. yıldönümünü  geçtiğimiz yıl SİLİVRİ CEZAEVİ ÖNÜNDE  kutlamış idik.  Kentin kenar bölgelerindeki Fener alaylarına destek vererek sürdürdüğümüz kutlamaları  iki yıldır milli bayramlarda Silivri cezaevi önünde geçirmekteydik.   Bu bayramı özünden kopararak bir gezi ve eğlence fırsatı görenlerin aksine, bu günün Cumhuriyet Devriminin yıldönümü olduğunu unutmayarak yaşanan Sivil Darbe’ye karşı dayanışma günü olarak görmekteyiz. BU CUMHURİYET BAYRAMINI  Cumhuriyetin  yılmaz savunucuları olan GERÇEK KAHRAMANLARIMIZIN YATTIĞI Silivri “ZULÜMHANE”sinde, ONLARIN İÇERDE KUTLADIĞI BAYRAMI dışarda çeşitli yerlerdeki çalışmalarımızla kutlayacağız..  Kurumsallaştırılmak istenen  Amerikancı-Dinci Faşizmi teşhir etmenin ve bayramları eğlence vesilesi yapmak verine direniş ve derleniş günleri haline getirmenin yolu; yeni çalışma yöntemleriyle daha çok güç toplamak ve  buradan insanlarımızın özgürlüğe kavuşacağı bir siyasi tablonun seçimlerde elde edilmesinden geçmektedir. Bu bilinçle hepinizin  mücadeleye katılımını bekliyoruz.

 

6)    BALBAY SİLİVRİ’yi YAZDI. Adı “ZULÜMHANE”. Hepimiz okuyalım,  

   tanıtalım ve okutalım! Dışardan nasıl göründiğünü bildiğimiz  bu zulümhanenin içeriden nasıl göründüğünü ve orada nasıl yaşandığını öğrenmek gerek!

 

 Kitap Fuarı ile aynı günlere denk gelen M.Balbay,Tuncay Özkan, Teğmen M.Ali Çelebi’nin yargılandığı 2. Dava duruşmaları 1 Kasım 2010 Pazartesi günü Silivri’de görülecektir.Gidiş konusunda yayın yapacağız.

 

7)    30 Ekim 2010 ile 7 Kasım 2010 TARİHLERİ  ARASINDA Beylikdüzü’nde 29.İstanbul Tüyap Kitap Fuarında aydınlanma görevimizi sürdürüyoruz.  FUARDA  Standımız 10. Salon da 240 No.dadır. Hergün saat 11.00 ile 20.00 arasında standımızı  ziyaretinizi bekliyoruz.

 

8)    FUARDA Düzenlediğimiz PANEL ise 5 Kasım 2010 Cuma Günü Saat 15.45-16.45 arasında Heybeliada Salonundadır..

    

Konu                : Aydınlanmada Halk, Örgütlü Aydın İlişkisi.
Konuşmacılar: Namık Kemal Boya, Dev-Genç İst.Bölge Yürütme Kurulu Üyesi(1969-1970-1971);

                                                                    Cumok Türkiye Koordinatörü, İstanbul Temsilcisi; 68liler Birliği Vakfı Kurucu Başkanı,

                                                                    Halen Vakıf Yönetim Kurulu Üyesi;

                             Mehmet Atay,             DİSK Eski Genel Sekreteri, ÖDP Eski İstanbul İl Başkanı, Sendikacı, Yayıncı,

                                                                   68liler Birliği Vakfı Danışma Kurulu Üyesi;

                             Gökalp Eren,             Eski İTÜ Öğrenci Birliği Başkanı, Dev-Genç  Bölge Yürütme Kurulu Üyesi,

                                                                   68liler Birliği Vakfı Eski Başkanı;Halen Yönetim Kurulu Üyesi..
Düzenleyen    : CUMOK

 

9)    Bu Yıl da 10 Kasım’da Dolmabahçe Sarayında olacağız. Saat 08.de Saray kapısında buluşup içeri gireceğiz ve  Saat 9.05 de Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yaşamını yitirdiği noktada olacağız.

 

10) Bir son dakika dileği : Hakan Evrensel’in Güneydoğu’dan  Öyküler, adlı 3 kitabından yararlanılarak çekilen Önce Vatan adlı diziyi Show TV de Çarşamba akşamları Saat 20.00de  kaçırmayınız.Arada yapılan tekrarlarla ilk 2 bölümü de izlerseniz çok iyi olur.

 

 

 Önümüzdeki Ayın kalan programını sizlere  sonraki  iletide bildireceğiz.
Sevgi, saygı ve dostlukla,

 

          Cumok İstanbul Koordinatörü  

          Namık Kemal Boya

         

 

 

      İletişim :  0532.374 93 61 -  0532.404 39 52                                           

                     0536.739 02 29  - 0532.391 11 27

 

         E-posta :  namik68boya@gmail.com

                    cumokturkiye@gmail.com

 

 www.cumokistanbul.org


--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.