[anadoluhaber] Re: Dinsizlik ve Ahlaksizlik dersi zulmunu istemiyoruza GELEN bir tehdit.

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinin kaldırılmamasının sebeplerini daha önce yazdım. Onlara (örneğin sigara/alkol/uyuşturucu bağımlılığında yol açılacak artışa ve bunun terörizme yapacağı finansal katkıya) herhangi bir itiraz olamadı. Ayrıca bu ülkede 8 yıl kesintisiz ve zorunlu olarak Türkçe eğitimi verilmesine rağmen halen yazı yazarken dahi ileri derecede bozuk bir Türkçe kulananları gayet net görüyoruz. Bir de Din Dersi kaldırılırsa Hıristiyanlıkla Müslümanlığın farkını bilmeyen cahil cühela nesiller yetiştirilmiş olacak. Ve bu çocuklar daha sonraki hayatlarında yalnız onların eğitmeyen/eğittirmeyen anne babalarından değil, onları anne babalarının şuursuz insanlar olduğunu bilmelerine rağmen bunlara boyun eğen Devlet Yetkilileri ve Medya'dan da şikayetçi olacaklardır.

İyi günler,

Görkem Ateş
http://www.anladuy.net/duzyazi <-- Tüm yazılarım için
http://www.gorkemates.com <-- Kişisel sitemin ana sayfası

2010/10/13 bilge taha devrim <bilgetahadevrim@gmail.com>

 
"BOYKOT EDECENİZ HEE ULAN PİSLİKLER KÜÇÜK KIZLAR DAHA OKULDA TANIŞIYOR CİNSELLİKLE BATIDA NEREYE LAF ATTIĞINIZA DİKKAT EDİN SİZ ÖNCE KIZINIZ KAÇ YAŞINDA BİLMİYORUM FARKETMEZ DAHA KÜÇÜKKEN KIÇINI BAŞINI AÇMAYI ÖĞRETECEĞİNİZE ADAM AKILLI DİNİNİ ÖĞRETİN KİTAPSIZLAR. AMA MERAK ETMEYİN BU DEVLETİMİN BAŞINDAKİLER VARKEN SİZDEN BİR HALT ÇIKMAZ HAVLAR HAVLAR DURURSUNUZ ANCAK. NASILKİ BİR DAHAKİ SEÇİM BİZLERİN OLACAK OZAMAN İYİCE KÖKÜNÜZ KURUYACAK.. HAVLAMAYI KESİN OTURUN KIÇINIZIN ÜSTÜNE DİN DÜŞMANLARI "
 
Kendini cok ahlakli, cok namuslu , cok erdemli sayan adamin bana cevabi.
Bana bak sana sen hic namaz kıldın mı ? Kıyam a hakki ile durdun mu ?  Secdeye vardiginda gözlerine yas geldi mi ? Sabahlari namazina cami de düzenli gittin mi ?
 
Nasil bir ahlaktir Amca ,teyze ,dayi ,hala cocuklarini cinsel obje olarak görmek ? Ben bir amcayim ve dayiyim. Yegenlerim benimde cocuklarim sayilir. Biz kusaklar boyunca ramazanlarda , bayramlarda bir araya geldik. Bir arada oturduk. İftar sofralarinda birlikte olduk.  Bu zata göre ayri olmali imis. Ortünme ögretilmeli imis.  Herifin ahlaki amcasinin kizini düzme, yengesini acik görünce belleme. Anadolu da sözüm ona dinci olan yerlerde yasanan olaylar.  Amca kizinin , kiz kardesinden farki nedir ? Onu da mi becereksin.
 
Sen ey din simsari, ahlaksiz adam.
 
Namaz da okudugun sürelerin anlamını , Kuran-i KERİMİ bir kere okudun mu ?
 
KURAN da hep KUL HAKKI var. Sarik, kara carsaf yok. Binlerce ayet Kul Hakkı. Yüzlerce ayet Allah adina kimseye kötülük etme, iftira atma, kimseyi hakir görme.
 
İci fesat, disi haset her kisi günümüzde bir sakal bir sarik takiyor. Kara cahil olarak din dersi veriyor. Kapalilar cok mu ahlakli icinizde yasiyorum.
 
Peygamberimiz Hz. Muhammed in hadisi geliyor.
" Ümmetimin son döneminde baslarını deve horgucu gibi baglamis , giyinik ama acik kadinlar olacaktir."
 
Din sadece bu sizin icin.  Nefret ediyorum sizlerden, göstermelik ahlakinizdan. Söyle basi acik kiz girse hayvanlar gibi öküzler gibi bakiyorsunuz. Alayiniz 6 li ganyanda. Kasaplarin isim MEKKE , MEDİNE, TALHA, ARAF v.s. 8 TL kiyma satiyor. Diyene köyden getiriyorum diyor ama yalan.
 
 
Ne kadar Amca kızı , yengesini görmeyen genclik mi yetissin. Peygamber efendimizin sofralarinda esleri , yegenleri , cocuklari, damatlari hep beraber oturmadi mi ?
 
SANA göre İSLAMİN tek kriteri örtünme. Ayse hic örtündü mü ?  Ya Hz.Hatice anamız. Mekke de hep beraber namaz durmadilar mi ? Ya Hz. Fatma.  O dönem de is camasiri dahi yok.  Pamuklu kumaslar yok. Cuval, Deri, Keten ve İpek var.
 
Her acika seks objesi olarak gören milletleri ben en ahlaksiz , en serefsiz milletler olarak görüyorum.
 
ELİNE , DİLİNE ve BELİNE SAHİP ol.

12 Ekim 2010 22:30 tarihinde ~~Ay♥ışığı~~ <ayisigi.tr@gmail.com> yazdı:
Kişilerle kendini savunma pislik kim var karşında senin  . Namaz kılmak abdest almak zorunuza gidiyor değilmi rahat hareket edemiyorsunuz soysuzlar sizin hallerinize beş yaşındaki çocuğun aklı eriyor artık.
 
 

 
12 Ekim 2010 22:28 tarihinde bilge taha devrim <bilgetahadevrim@gmail.com> yazdı:

Ulan Ahlaksiz adamlar. Senin din dedigin Allah inancina - Hz. Muhammed e en büyük küfürdür.

Basi kapali kici acik oruspulardan baska bir halt degilsiniz. Her türlü sirretligi yapan , sekilci din anlayisiniz İslam ülkelerini Emperyalizmin fahisesi haline getirmistir.

Nerede türbanli nerede sakkali cumbeli varsa Emperyalizmin  fahisesidir.   Fettullahiniz ABD nin emperyalizminin sesidir.

BEN SİZLERE KARSI ALLAHIMA SIGINIRIM. KORKMUYORUM ALAYINIZDAN.

ÜMMETİMİN SON DÖNEMİNDE BASLARINI DEVE HÖRGÜCÜ GİBİ ÖRTMÜS GİYİNİK AMA ACIK KADINLAR OLACAKTIR.

SENİN DİNİNE DÜSMANIM.  CUNKU MÜSLÜMANIM.  SEN MUVAVİYE DENİLEN EZAN DAN Hz. Muhammed ismini cikarip kendi ismini eklemis adama ne diyorsun.  Hz. Muhammed in besikteki torununa kadar kesmis YEZİD köpegine ne diyorsun.



12 Ekim 2010 22:18 tarihinde ~~Ay♥ışığı~~ <ayisigi.tr@gmail.com> yazdı:

BOYKOT EDECENİZ HEE ULAN PİSLİKLER KÜÇÜK KIZLAR DAHA OKULDA TANIŞIYOR CİNSELLİKLE BATIDA NEREYE LAF ATTIĞINIZA DİKKAT EDİN SİZ ÖNCE KIZINIZ KAÇ YAŞINDA BİLMİYORUM FARKETMEZ DAHA KÜÇÜKKEN KIÇINI BAŞINI AÇMAYI ÖĞRETECEĞİNİZE ADAM AKILLI DİNİNİ ÖĞRETİN KİTAPSIZLAR. AMA MERAK ETMEYİN BU DEVLETİMİN BAŞINDAKİLER VARKEN SİZDEN BİR HALT ÇIKMAZ HAVLAR HAVLAR DURURSUNUZ ANCAK. NASILKİ BİR DAHAKİ SEÇİM BİZLERİN OLACAK OZAMAN İYİCE KÖKÜNÜZ KURUYACAK.. HAVLAMAYI KESİN OTURUN KIÇINIZIN ÜSTÜNE DİN DÜŞMANLARI

---------- Yönlendirilmiş ileti ----------
Kimden: bilge taha devrim <bilgetahadevrim@gmail.com>
Tarih: 12 Ekim 2010 05:36
Konu: *Kitlesel.com* Re: {liberal-izm.76086} Re: Cocuklarimiza Din DERSİ ZULUMU istemiyoruz.
Kime: liberal-izmirliler@googlegroups.com
Cc: YÜKSEK TÜRKİYE İDEALİ <YuksekTurkiyeIdeali@yahoogroups.com>, kitlesel@googlegroups.com, KIRILMA NOKTASI <kirilma_noktasi@yahoogroups.com>, fetih <Fetih@yahoogroups.co.uk>, mesale@yahoogroups.com, Erzurum Grubu <HABERVER@yahoogroups.com>, anadoluhaber <forevermirza@gmail.com>, vuslatgulistanbul@googlegroups.com, ISRATURK@yahoogroups.com, sanalsiyaset@yahoogroups.com, siyaset-gundem@yahoogroups.com, SivilAnayasa <sivil-anayasa@yahoogroups.com>


Sayın Görken ATES

Dinin kaynagi olarak Kur'an-ı Kerim ve sahih hadis oldugunu söylüyorsunuz.

Elbette bu.   Bu yok. Bütün din hocalarinin büyük cogunlugu Cemaatci.  Olmayan cok saygın din hocalari var. Onlar ise sürgün üstüne sürgün. Bu hocalar oglumun din dersine girecekse benim icin sorun yok.  Ama Din ve Ahlak kisilere göre , Cemaatlerine göre degisiyor.

Fakat bu lanet EBU SUUD alcagini nereye koyuyorsunuz ? Din derslerinde gösterilen bu adami nereye koyuyorsunuz ?
Cocuklarimiza ALEVİ katletmenin 40 defa Hacca gitmekten hayirli oldugunu ögrensinler mi ? Saidi Nursi gibi bir haini mi ?  Ben ne Naksi, ne Süleymanci , ne de Nurcularin dinlerini istiyorum. Lanetliyorum da bu sapik görüsleri..

Ben böyle görüyorum.  Din derslerini istemiyoruz.


Cocuklarima o sevmedigim , nefret ettigim ahlaklarini, pisliklerini bulastıramayacaklar.  Boykot edecegiz.






11 Ekim 2010 15:47 tarihinde Gorkem Ates <gorkemates@gmail.com> yazdı:
Kanıt olarak verdiğiniz linkte akraba evliliğinden bahsediliyor ancak sayfada "ensest" kelimesi dahi geçmiyor. Bunlar farklı şeylerdir. Ayrıca hadislerde uzaktan evliliklerin tercih edilmesi gerektiği de belirtilir.

Belki de sizin oğlunuzun Din Dersi öğretmeninin -ve başkalarının- aşırı tutucu tavrı sizi dinden soğutuyor? Ama ne olursa olsun din herkesten ve herşeyden önce sizinle yaratıcınız arasındadır. Eğer birileri böyle diyor diye,

"Eger dinleri bu ise lanetler olsun bu dine. "

diyebiliyorsanız bence size dinin tek asıl kaynağının Kur'an-ı Kerim ve sahih hadis olduğunu hatırlatmak gerekir.

Görkem Ateş
http://www.anladuy.net/duzyazi <-- Tüm yazılarım için
http://www.gorkemates.com <-- Kişisel sitemin ana sayfası

2010/10/11 bilge taha devrim <bilgetahadevrim@gmail.com>
Ben Din dersini cocuklarima istemiyorum.  Demokratik ülke de bu hakkim olmali. Neden sorgulaniyor ?
 
 Ayrıca ben bu din anlayisinin cocuguma ögretmenize karsiyim.  Senin dinin sana benim ki bana.
 
Oglumun din hocasinin söylediklerine bakin. Yazın ne yaptigini söylüyor.  Cocuk on yasinda Kuzenlerim ile gezdik yüzdük, eglendik demis. Yegenim. Kendi kizim gibi. Kardesime birsey olsa benim sorumlulugum.
 
Adamin dedigine bak.  Eger dinleri bu ise lanetler olsun bu dine. İstemiyorum. Ebu Suud u istemiyor. Din hocalarinin AHLAK bilgisini istemiyoruz. Ahlaksizlik ögretiliyor.
 
Cocuklarimizi din derslerine göndermeyecegiz.
 
 
EVET bu ülke ensest iliski evlilik olarak sayiliyor. Akraba evlilikleri. Kız cocuklarina abi tecavuzleri en cok İc anadolu da oluyor. Güneydogu da oluyor. Karadeniz de oluyor.
 
Günümüzde fenilketonüri denilen ensest iliski sonucu bebek sakatlıgı bizde.  Bundan dolayi yapilan kurtajlar vakasında birinciyiz. Fenilketonüri sakat cocuklar bizim ülkemizde doguyor. İslam ülkeleri bu konuda Dünya da birinci. 

http://www.hekimonline.com/yenisite/moduller/ansiklopedi/index.php?tid=1493

Eskiden köydeki delikanlilar 16 yasinda evlenir. kızlar 14.  Bir düsünsene internet üzerinde dev asa porno yayinlar. Diziler de kızlar. Yoksul tutucu ailelerde cocuklar bir göz odada.  Aileler de tutucu. Artık 30 yasinda evleniyorlar.  Malesef ilk cinsel deneyimler aile icinde olmaya basladi.
 
Karadeniz deki oran dogum 1/2500. Bu bir rekor. Ultarason ile bakildigi icin aliniyorlar. Onlari eklerseniz % 5 lere geliyor.  Buna ragmen rekor bizde Türkiye de.  
 
 
 

11 Ekim 2010 14:37 tarihinde Gorkem Ates <gorkemates@gmail.com> yazdı:

Ben de ortaokul öğretmenlerimden en yararlı olarak -matematik hocalarımın yanısıra- "Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi" öğretmenim Mehmet Hoca'yı hatırlıyorum. Yanlış anlaşılmasın hiçbir cemaate üye değilim ama aşağıdaki gibi genellemelerin bilimsel ve mantıklı olduğunu hiç sanmıyorum.

Demişsiniz ki:

"Dünya ensest iliskilerin en cok oldugu  ülkeler de İSLAM ülkeleridir. "

Bunun kanıtı nedir? Örneğin BM'nin Dünya Sağlık Örgütü'nün bir raporu var mıdır? En azından "Vatikan'ın şu sayfasında öyle diyor" deseydiniz bile hiç kaynak belirtmemekten daha iyi olurdu.

Kısmet olursa ben de bu Din Dersi konusuna bir değinmek isterim yakın gelecekte (bir yazımda).

İyi günler,

Görkem Ateş
http://www.anladuy.net/duzyazi <-- Tüm yazılarım için
http://www.gorkemates.com <-- Kişisel sitemin ana sayfası


2010/10/11 bilge taha devrim <bilgetahadevrim@gmail.com>

 
Adi Din ve Ahlak Dersi.
 
Oglum DİN hocasina soruyor ? Amcamin kızı ile el ele tutustum oyun oynadim.  Herifin cevabi günah.  Bu mu AHLAK ? Hay böyle ahlaki savunanın her seyine.
Ulan serefsiz beraber büyümüs kardes. Benim yedi seceremde akraba evliligi olmamis.  Kardesime bir sey olsa o cocuklar benim. Benim cocuklari.
Benim yedi ceddim sunni hanefi aileyiz. Amcam cocuklari, dayim- halam -teyze cocuklari ile kardes gibi büyüdük. Sadece ben degil, anne baba da öyle. Yedi ceddim aile büyüklerim böyle.
Herifin getirdigi din bilgisine göre. GÜNAH imis. Ben böyle sapıklıga mecbur muyum ?  Bugün kardes bildigi kardesminin  cinsel mal olarak göstermek mi AHLAK ?  Amca kizi- teyze cocugunu cinsel partner olarak göstermek mi ?   Bugün Türkiye de cinsel iliskinin en cok oldugu sehirlerimiz YOBAZ kentlerimizdir. Dünya ensest iliskilerin en cok oldugu  ülkeler de İSLAM ülkeleridir. Amca kizini cinsel partner olarak gösterirsen. Bu internet caginda gec evlenmenin yayginlastigi toplumda KIZ kardesi hedef kılarsın.
 
 
COCUKLARIMIZIN SAPIK ve AHLAKSIZ olmaması icin DİN DERSİNE Cocuklarimizi göndermiyoruz.
 
NASIL Emanet edeceksiniz ?
 
Programın danismani Ali Yüksel cemaatci. 3 kadinla evli. Avrupa da yüz yılın en büyük din soygunu olarak anılan Deniz Feneri Sorusturmasi yüzünden Almanya dan kacti.
 
Kitaplarda övülen katiller. Ebu SUUD.  Osmanliyi yikmis. Osmanli yi 500 yil süren catisma ortamina sürmüs. Anadoluyu Sunnilestirmek en acimasiz fetvayi vermistir. 
"Bir Aleviyi öldürmek 40 kere Hacca gitmekten daha sevaptir."
 Bunun üzerinden günümüzde bile en büyük katliamlar yasaniyor.  Alevi insanimiza esitlik diyen yobaz cemaatci sapiklar. ABD - Hitler Almanyasinda görülmeyen fasistlik, ABD nin IRKCILARINDA görülmeyen sekilde insanlara saldirabiliyorlar.   ABD klu klu klan in MARAS katliami gibi bir eylemi yok. 
 
 Bunu yazan adama bir övgüler bir övgüler. Cocuguma ne ögretecekler. Ogluma - kızıma Alevileri katledilmesi gerektigini söyleyen bir sapik adami anlatiyorlar.
 
Ne ahlaki ögretiyor Din ve Ahlak Derslerinde. 
3 karili bir - din ile insanlari soymayan erdemini, basi kapali kici acik olmanın erdemini mi ?
Milleti soymanin - Calmaninin , Kadinlari MAL gibi satmanin en erdemli yollarini mi ?
 
Gitsinler kendi cocuklarina Amca cocuklarinin kardesleri degil , aciklarini görülürse tecavüze hakkı oldugu cinsel mal ögretmeleri icin DİN DERSİNE sokunuz.
 



--





--

--
Bu mesajı "liberal-izmirliler" Google grubuna üye olduğunuz için aldınız.
Grubumuza posta göndermek için: liberal-izmirliler@googlegroups.com
adresini kullanabilirsiniz.
Ücretsiz gmail davetiyesi istemek,üyelik ayarlarınızı değiştirmek,ayrılmak veya diğer istekleriniz için; Moderatörün : mturkeli@gmail.com adresine yazınız.
Daha fazla seçenek ve/veya grupta yayınlanmış tüm iletilere
ulaşabilmek için; http://groups.google.com.tr/group/liberal-izmirliler
adresini kullanabilirsiniz. Grubumuzu bu adresle ziyaret edebilir,
dostlarınıza önerebilir, üyeliğe davet edebilirsiniz.
YASAL UYARI: Grubumuzda yayınlanmış olan iletileri forward ederken ve/veya başka sitelerde yayınlarken içeriğini değiştirmeden,tahrif etmeden, yazarın adına, imzasına ve browserde görünen Liberal-İzmirliler linkine yer vermek,etik ve yasal olarak zorunludur.Metin Türkeli Liberal-İzmirliler grup yöneticisi 01.07.2006

--
TÜRK MİLLETİNİN HABERLEŞME MERKEZİ " KİTLESEL GRUP"
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
www.kitlesel.com
 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
GRUBUMUZ HAKKINDA BİLGİ:
- Grubumuz, vatansever, milli manevi değerlere saygılı, Ne Mutlu Türküm Diyene diyen herkese açıktır.
- Ana ilkemiz "Sözkonusu Vatansa Gerisi Teferruattır",
- Lütfen Siyasi parti propagandası yapılmasın.
- Her alanda bölünmelerin yaşandığı günümüzde, ben vatanseverim diyorsak birbirimize sevgiyle yaklaştığımızda, düşmanlarımızı ve bizi bölmek isteyenleri hüsrana uğratmış oluruz.
- İnternet sitesi reklamı, ürün satışı, hizmet ve ticari ilanlar, ve müstehcen görüntüler içeren iletiler kesinlikle yayınlanmayacaktır...
 
***Gruptaki iletilerden, iletileri gönderenler sorumludur.



--
! - Mail Yoğunluğundan Dolayı Bazı Gruplarımda Mail Alımım Kapalıdır.. Bunun için ayisigi.tr@gmail.com adresime bir kopya atarsanız memnun olurum.
 
 
Benim ayağımın altı da müsait başımın üstüde..
Nerede duracağını sen belirle...!!
 
 ~~Ay♥ışığı~~
 
 





--
! - Mail Yoğunluğundan Dolayı Bazı Gruplarımda Mail Alımım Kapalıdır.. Bunun için ayisigi.tr@gmail.com adresime bir kopya atarsanız memnun olurum.
 
 
Benim ayağımın altı da müsait başımın üstüde..
Nerede duracağını sen belirle...!!
 
 ~~Ay♥ışığı~~
 
 





--




--
http://www.anladuy.net/duzyazi <-- Tüm yazılarım için
http://www.gorkemates.com <-- Kişisel sitemin ana sayfası

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.