RE: [anadoluhaber] AKDAMAR

EVETBENDE GÖRÜŞLERİNİZEYNEN KATILIYORUMA
 

Date: Tue, 21 Sep 2010 03:04:47 +0300
Subject: [anadoluhaber] AKDAMAR
From: bakiaytemiz@gmail.com
To: liberal-izmirliler@googlegroups.com; anadoluhaber@googlegroups.com; pax-ottomana@googlegroups.com



Van'ın Akdamar Adası'ndaki AHTAMAR Kilisesi'nin ibadete açılmasında emeği geçen Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ü, Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Sayın Kültür ve Turizm Bakanımız Ertuğrul Günay'ı ''İsa Korusun ve kutsasın!''
 
1915 yılında binlerce masum Türk'ün kanına giren, Türk Milleti'ni işgal güçleriyle işbirliği yaparak ve yemek yediği yalağa pisleyerek Türk Milleti'ni sırtından hançerleyenlerin torunlarına, onlarca diplomatımızı şehit edenlere ve bugün Karabağ'da insanlık dışı katliamlarla Türk'ün kanına girip, ''Soykırım'' uygulayanlara yapılan bu jest bence az olmuştur.
 
Eli Türk kanına bulaşan katillere ne yapsanız memnun edemezsiniz.
 
Ancak; Cumhurbaşkanı ayini yönetir, Başbakan zangoçluk yapar ve Kültür ve Turizm Bakanı ekmek- şarap servisi yaparsa, bu insanlar bir nebze memnun kalabilirler.
 
İşiniz gücünüz rast gelsin, İsa sizi korusun ve kutsasın.
 
(KAYNAK/METİN ÖZKAN VADİSİ)

 

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.