[anadoluhaber] ABD'nin Füze Kalkanı Projesi

ABD’NİN FÜZE KALKANI PROJESİ

 

 

 

            NATO Projesi daha doğrusu İsrail projesi olan bu füze kalkanı şüphesiz dost ve kardeş İRAN için planlanmakta ve uygulanmaktadır. Burada esas mazlum olan ülke (İRAN) ABD, İsrail ve onun hempaları sayesinde suçlu, saldırgan durumuna düşürülmektedir. Amaç ABD ve Siyonist İsrail’in politikalarına uygun politika sergilemeyen İRAN’ın ortadan kaldırılması böylece esas amaç BOP Projesi’nin uygulanabilmesidir. Bütün bu olaylar BOP Projesi’nin bir gereğidir. Kuvvetli, güçlü bir İRAN bu şer projenin önündeki en büyük engeldir. İsrail’den cesaret madalyası alan AKP yani Sayın Başbakan bu şer projenin TÜRKİYE’de uygulanmasına karşı çıkacağı ise şüphelidir. Hükümet tamamen bir acizlik içinde, ABD ve İsrail’i küstürmeme politikası sürdürmektedir. Bilakis zaman geçtikten sonra bu projeye  TÜRKİYE’de evet diyecek ve dost kardeş İRAN’a tavır alanların arasına katılacaktır.

 

            Şimdiye kadar ABD ve Siyonist İsrail’i destekleyen resmi politikalarla AKP’nin başka türlü davranacağı düşünülemez. Füze kalkanının sebebi başta İRAN olmak üzere İslam ülkeleridir. Zaten SARKOZY’de esas hedefin İRAN olduğunu açıklamıştır. Hükümetin yürüteceği politikada henüz netlik kazanmamıştır. Daha doğrusu ABD lehine verilecek kararın birden açıklanmasını istememektedirler. ABD, NATO İRAN’ı vurmak için direk değil dolaylı bir yol izlemektedirler. TÜRKİYE’de son AKP politikalarını incelersek; ABD, İsrail yanlısı politikalar sürdürdüklerini göreceğiz. Söz konusu füze kalkanı TÜRKİYE’ye yerleştirilecek, komuta ise AKP net açıklamalar yapmasa da NATO (ABD)’ya yetki verilecektir. Yani komuta TÜRKİYE’nin elinde olmayacaktır. Bu sözde füze sistemi TÜRKİYE’yi mi yoksa İsrail’i mi koruyacaktır? NATO’yu kullanan ABD’nin arkasında Siyonist İsrail’in bulunduğu kesindir. Yani kısaca özetlersek, füzelerin kontrolünün NATO (ABD)’da olacağı kesindir.

 

            Hükümet LİZBON’da neye imza attığını açıklamalıdır. Başbakan ERDOĞAN         16 KASIM BANGLADEŞ dönüşü “komuta kesinlikle bize verilmelidir” şartını ileri sürürken 22 KASIM LİZBON dönüşü sonucunda komutanın NATO’da bulunması gerekir diye her zamanki gibi çelişkili ABD yanlısı görüşe sahip olmuşlardır. Tekrar yazmakta fayda görüyorum ki hedef  İRAN ve Müslüman ülkelerdir.

 

           NATO, Sovyet Rusya’ya karşı kurulmuştu. Sovyet Rusya dağıldığı zaman yeni hedef İslam ve Müslümanlar seçilmişlerdir. NATO’nun rakibi Rusya’da NATO’nun sempati beslediği ülkeler arasına girmiştir. NATO ve VARŞOVA Paktı yıllardır ülkeleri sömürmüşler, bu sömürme Sovyet Rusya’nın yıkılmasıyla, NATO tarafından NATO şemsiyesi dışındaki ülkelere halen süregelmektedir. NATO’nun AFGANİSTAN, PAKİSTAN ve IRAK’taki sömürü ve işgalleri demokrasi götürme adı altında sürdürülmektedir. Böyle bir tutum davranış sergileyen NATO’dan hedef olarak İslam devletlerini, İRAN’ı hedef seçmesi geçmişi vukuatlı NATO’dan beklenen bir harekettir. NATO geçmişte olduğu gibi günümüzde de işgalci, zulüm edicidir. NATO’nun şimdiye kadar süregelen politik yapısında, davranışında bir değişiklik olmamıştır.

 

           NATO (ABD)’nun oyununa gelmemeli füze kalkanı bahanesiyle dost ve Müslüman kardeş komşularımıza tavır almamalıyız. Tabi umarız hükümet de üzerine düşeni yapar bu tuzağa, oyuna gelmez.

 

Selam, saygı ve dualarımla.

 

Yakup MUSA

 

05.12.2010

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.