[anadoluhaber] AKP'lilere ''solcuları linç edin'' çağrısı

↓ ↓ ↓

AKP'lilere ''solcuları linç edin'' çağrısı

Yeni Akit gazetesi bir kez daha "aşırı" tavrını ortaya koydu. Gazetenin yazarlarından Abdurrahim Karakoç, dün yayınlanan sol kesime yönelik hakaretlerle dolu yazısında AKP’lilere solcu öğrencileri linç çağrısında bulundu.

‘YUMURTALARI ERGENEKON ATTI’

Karakoç’un yazısının en vahim noktalarından birini de protestocu öğrencilerin, atılan yumurtaların masrafını (oysa 5 yumurta 1 liraya satılıyor) kendi başlarına karşılamayacakları iddiası oluşturuyordu.
Karakoç bu teze dayandırarak “Bre bu kadar yumurtaya kim yatırdı parayı? CHP bankası mı? İP sevenleri mi? Ergenekon havarileri mi acaba? Hangi tarihte, nerede bir protesto yapılıyorsa, orada mutlaka CHP vardır... Protestocuların harçlıklarını ancak ve ancak bir kocaman parti karşılayabilir... Evet amma o parti hangisi...” dedi.

‘KÖTEK ÇEKMELİ’

Ardından Yeni Akit yazarı, yazısına şöyle devam etti:
“AKP’nin yıkılması, CHP’nin darbe yoluyla iktidar yüzü görmesi... Maalesef “polis orantısız güç kullandı” hergeleliğine soyunan bazı mihraklara cevap dahi veremeyen AKP bendeleri niye toplu halde protesto yapamıyor, niye protestocu zibidileri /nush ile mümkün değildir/kötek çekerek adam etmiyorlar?”

‘EŞEK SUDAN GELİNCEYE DEK DÖVMELİ’

Karakoç yazısının sonunda da kendi önerisini açıkladı:
"Ben olsam ne yaparım? Toplarım arkadaşlarımı, sevenlerimi, kanunsuz harekette bulunanları eşek sudan gelinceye kadar /tabii suya giden eşeği ahıra hapsettikten sonra/ sopalarım... Sopaların üzerine de “demokrasi sopası” yazarım... Yahu, darbe için gözü dönmüşleri yola getirmenin başka çaresi var mı? Eylemci öğrencilere maddi yardım yapan finans çevrelerini de tesbit eder, gerektiği zaman burunlarından fitil fitil getiririm... Evet doğru... Bekara karı boşama gibi amma, ya sizin çareniz nedir?”
http://www.haber3.com/akplilere-solculari-linc-edin-cagrisi-627938h.htm

↑ ↑ ↑
-- 
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Siz kendinize inanın,başkaları da size inanacaktır.


Montaigne

oO-------------------------------------------------------------------Oo

http://orajpoyraz.blogspot.com/

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.