[anadoluhaber] CHP'den çarpıcı iddia



Koca Türkiye Cumhuriyetinin Başbakanı Yunan Gizli İstihbarat kuruluşunun başıyla gözlerden uzak başbaşa gizli görüşme yapıyor.
Görüşmenin tutanağı, kaydı kuydu, yok.
Neler konuşuldu, neler soruldu, neler vaat edildi.
Yok. yok...
Kendi ülkesinin Dış İşleri ve İstihbaratla ilgili bürokratlarını hep es geçiyor, ve o derece rahat ve yakın ki, birebir görüşme yapıyor.
Al sana bir kaya, nerene dayarsan daya.
Şimdi buradan kaç yüce divan çıkar ben hayal bile edemiyorum.....





-------- Original Message --------
From:     Mentes Azuz <mentesoz@gmail.com>

 
Komedinin farkinda misiniz? Bir ulkenin basbakani dunyaya "ey ahali ben bana bagli disisleri mensuplarina guvenmiyorum ve uygulayacagim kararlarda onlari by pas edip -adam yerine bile koymayip- kendi isimi kendim goruyorum" diyor. Bunlar WikiLeaks raporlarinda da belirtildi.
Yok canim bunlari ABD elçilerine IL'liler yazdirdi hepsi palavra-:)))
Mentes
 
http://haber.gazetevatan.com/chpden-carpici-iddia/343996/9/Manset 

CHP'den çarpıcı iddia

Başbakan Erdoğan’ın referandum sonrası ortadan kaybolmasının ardındaki sır aralanıyor
CHP'den çarpıcı iddia Erdoğan, Edirne’nin Keşan ilçesinde, Yunanistan Gizli İstihbarat Servisi Başkanı ile görüşmüş. Başbakan yardımcısı Çiçek ‘’Milli İstihbarata ilişkin faaliyetler, gizli yürütülmektedir’’ diyerek, bu görüşmeyi reddetmedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Eylül tarihinde tatile çıkıp ortadan kaybolmasının ardındaki sır aralanıyor. Erdoğan’ın bu tatili sırasında, Edirne’nin Keşan ilçesine de giderek, Yunanistan Gizli İstihbarat Servisi Başkanı Bikas ile görüştüğü bildirildi. Başbakan yardımcısı Cemil Çiçek ‘’Devlet İstihbarat Hizmetleri ve Milli İstihbarat Kanunu çerçevesinde görevlere ilişkin faaliyetler gizli olarak yürütülmektedir’’ diyerek, bu görüşmeyi reddetmedi.
CHP Adana Milletvekili Tacidar Seyhan, 18 ve 22 Ekim 2010 tarihlerinde TBMM Başkanlığına iki ayrı soru önergesi vererek Başbakan Erdoğan’ın referandumdan hemen sonra tatile çıktığını ve nereye gittiğinin açıklanmadığını belirtti. Seyhan önergesinde ‘’Başbakan bu sırada Edirne’nin Keşan ilçesine giderek, Şapçı Prestije Otel’de bir görüşme yapmış mıdır? Görüşülen kişi Yunan İstihbarat Servisi Başkanı mıdır ? Görüşmenin içeriği nedir ve Türkiye’nin Güneydoğu politikası ile ilgisi var mıdır?. Görüşmede Abdullah Öcalan ile ilgili bilgi belge paylaşımı ve aktarımı yapılmış mıdır’’ diye sordu. ↑ ↑ ↑

CEMİL ÇİÇEK ‘’GİZLİ’’ DEDİ

Önergeyi Başbakan yardımcısı Cemil Çiçek cevapladı. Çiçek, konuyu MİT’e sorulduğunu belirterek, MİT’ten, “2937 sayılı Devlet İstihbarat Hizmetleri ve Milli İstihbarat Kanunu çerçevesinde, görevlere ilişkin faaliyetlerin gizli olarak yürütüldüğü’’ cevabının geldiğini açıkladı.

CHP’li Seyhan bu cevap üzerine Gazeteport’a yaptığı açıklamada “Bu durum, görüşmenin kabulü anlamına geliyor. ‘Böyle bir görüşme olmamıştır’ şeklinde bir yanıt gelmedi. Artık hiç şüphem kalmamıştır ki, Başbakan Erdoğan, Yunan İstihbarat Başkanı ile buluşmuş’’ dedi. Erdoğan, 12 Eylül referandumunun ardından 21 Eylül’de tatile çıkmış ve nereye gittiğinin anlaşılamaması için makam aracı, evi ile Dolmabahçe’deki ofisi arasında, koruma araçlarının arasında boş olarak gidip gelmişti. ↑ ↑ ↑

BÜYÜKELÇİ BİKAS KİM?

Yunanistan İstihbarat Teşkilatı (EYP) Başkanlığı görevine Ekim 2009’da atanan Büyükelçi Konstantinos Bikas, daha önce Kanada, Irak, ABD ve Cezayir’de görev yapmış, Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü olarak da çalışmıştı. Bikas, EYP Başkanlığı görevini koltuğunda sadece üç ay kalabilen, Demetnos Papangelopoulos’dan devraldı.
Bikas geçen yıl göreve atandıktan hemen sonra, Türkiye’nin Atina Büyükelçiliğinde düzenlenen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonuna da katılmıştı. Bikas göreve atandıktan sonra, EYP’deki Başkan yardımcılığına da, Terörle Mücadele eski Daire Başkanı ve Emniyet Müdürü Fotis Papageorgiu’yu getirmişti. (Gazeteport)

http://haber.gazetevatan.com/chpden-carpici-iddia/343996/9/Manset

↑ ↑ ↑
--  -~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~ Flamma fumo est proxima.  *  *  * Ateş olmayan yerden duman çıkmaz.  Latin Atasözü  oO-------------------------------------------------------------------Oo  http://orajpoyraz.blogspot.com/

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.