[anadoluhaber] Okur Hattı - Öğrenci hakaretleri!

Öğrenci hakaretleri!

11.12.2010 - 20:03

Üniversite çatısı altında yapılan toplantılarda, yumurta atmayı eylem, hakaret etmeyi de hareket zanneden gençler var. İşin ilginç tarafı, bunlar bazı siyasetçilerden ve medya gruplarından destek de görüyorlar.

12 Eylül öncesi üniversite yıllarım SBF'de geçtiği için bu eylemcilerin ağabeylerini de gayet yakından tanırım. O zamanlar yumurta değil, birbirlerine kurşun atarlardı. Sayıları 10'u geçmeyen ülkücü öğrenciler SBF'ye alınmadığı için, sınavlara ancak polis nezaretinde gelebilirlerdi. Dersin ortasında sınıfa giren militanların emriyle dersler anında biter, eylemler başlardı. Hocalar da sap gibi ortada kalırdı. "Önce Mülkiye, sonra Türkiye" diye slogan atsalar da, aslında "Önce eylem, sonra ders!" yapıyorlardır. Solcu öğrenciler, kavga edecek düşman bulamadığı zaman, kendi aralarında bölünür, sayıca az olanlar rutin dayaklarını yerlerdi. En fazla da "Aydınlık"çılar dayak yerdi. Anlaşılan dayak yiye yiye, dövmeyi öğrenmişler! Dev-Yol, Dev-Sol gibi örgütler, harçlığa muhtaç halde bulunan öğrencilerden haraç toplarlardı. Haraç vermeyen öğrencilerin okulun çatısına çıkartılıp tehdit edildiğini duyardık. Demek o günler yaşanmaya devam ediyor.

SALİH İMRAN


--
http://www.anladuy.net/duzyazi <-- Tüm Yazılarım İçin
http://www.anladuy.net <-- Site Anasayfası

--
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR.."
Grupta yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...
 
Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com
 
Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.