Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Cevap!




Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Sert Cevap!Kayseri'de STK ve iş dünyası yetkilileriyle bir araya gelen Başbakan Erdoğan konuşmasında CHP'ye yüklendi.



Başbakan Erdoğan, ana muhalefet partisi CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun İsrail konusundaki sözlerine sert tepki göstererek, Kemal Kılıçdaroğlu'nun '

''Recep Tayyip Erdoğan'a soruyorum: Gazze'ye yardım götüren gemilere Türk savaş gemileri nereye kadar refakat edecek? Gazze Limanı’na kadar mı yoksa uluslararası sularla mı sınırlı kalacak? Gazze Limanı’na kadar gidecekseniz seni alnından öpeceğim''.' sözlerine sert tepki gösterdi.



Erdoğan, 'Temiz anlımı senin lekeli dudaklarına sürdürmem. Ana muhalefet lideri İsrail'in avukatlığını yapıyor..' dedi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

Kayseri ülkemizin bütün şehirlerine ilham kaynağı olan bir şehrimiz. Bugün temelini atacağımızı tesislerin tutarı 1 milyar 100 milyon lira. Ben aslında temel atma törenlerine gelmem ama Kayseri bir ilk oluyor. Kayseri ülkemizin yükselen yıldızıdır. Gücümüze güç katmıştır.
MUHALEFET MİLLETİN VAKARINI SAHİPLENEMİYOR

Kayseri gücünü girişimcilik ve yatırımcılık ruhundan almaktadır. Anadolu ekonomisinin lokomotif şehirlerinden birisidir. Organize sanayi bölgesi inşaa edilmesi için, girişimcilere bedelsiz veya indirimli arsa tahsis ediyoruz. Türkiye geri dönülmez bir kalkınma ve hukuk yoluna girmiştir. Ama muhalefet, milletin vakarını sahiplenemiyor.
LEKELİ DUDAKLARINI ALNIMA SÜRDÜRMEM

Tutmuş anlından öperim diyor. Benim alnım temiz; senin o lekeli dudaklarına sürdürmem. Ana muhalefet lideri İsrail'in avukatlığını yapıyor..

Mazlumların yanında kimin olduğunu dünya da Türkiye'dekiler de görecek. MHP kalkmış diyor ki Somali ile ilgileneceğine PKK ile ilgilensin. Biz Büyük Devletiz.

HIZLI TREN HATLARI AÇIYORUZ

Biz hizmet siyasetine inanıyoruz. Ankara-Konya hızlı tren hattını açtık. İşte modern ülke bu. Şimdi Türkiye'nin her yerini birbirine hızlı trenle bağlıyoruz..

Biz yaptıklarımızla yetinmiyoruz, yetinmeyeceğiz. Türkiye böyle bir dönemi çok bekledi. Siyaseti siyasetçiye ulaşmayı zor olmaktan çıkarttık.

Türkiye'ye Tel Aviv zaviyesinden bakanlar bu milletle aralarındaki mesafeyi kapatamazlar. Bizim onlarla yarış gibi bir derdimiz yok. bunlar şehit Furkan kardeşimizin gözünden bakamazlar. Onlar ya Tel Aviv gözlükleriyle ya da 1940 model fikirlerle bakıyorlar.

Biz Mavi Marmara'nın, Gazze'nin hakkını savunurken onlar Marmaris'te falan heykel açılışı derdinde. Aramızdaki fark bu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.