Görgü tanıkları dehşet anlarını anlattı!

Mustafa Gök, yaptığı açıklamada, patlamanın ardından Ataköy Datlar mevkisindeki tarlasına şarapnel düştüğünü bildirdi. Tarlasında bir çukur oluştuğunu anlatan Gök, şunları kaydetti:

''Sabah farkına vardık. Burası patlamanın olduğu yere 1 kilometre uzaklıkta. Başka yerlerde de olabilir. Büyük patlamanın ardından oldu. Yağmur yağar gibi şarapnel parçası geldi.''
İsa Özyürük de, camide yatsı namazını kılarken şiddetli patlamanın olduğunu anlatarak, ''Eve gittiğimde camlar kırılmış, çocuklar korkmuştu. Patlamanın şiddetiyle çok cam kırılmış'' dedi.



SANKİ DÜNYANIN SONU GELDİ
İsmail Sarı da, dün gece bir anda adeta atom bombası gibi bir patlama yaşandığını bildirdi. ''Sanki dünyanın sonu geldi'' diyen Sarı, şöyle konuştu:

''O sesi tarif etmek imkansız. Askeriyeye füze ya da atom bombası geldi, öyle düşündük. Köy karardı. Barut kokusu.. Evimizin camları kırıldı.'' Muzaffer Tan da, patlamanın ardından hafif bir sarsıntının yaşandığını belirterek, ''Deprem oluyor gibi sarsıldık. Üçüncü kattaki evimde, geldim ve gittim. Baktım bu taraf infilak etmiş. Ondan sonra 5 dakika arayla ambulans, polis... Evlerin çatılarında taş, demirler, bombalar var'' dedi.

Metin Ak da, çok gürültülü bir patlama yaşandığını ifade ederek, ''Deprem oluyor sandık. Sonra arkasından alev çıkınca patlama olduğunu anladık'' diye konuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.