Başkomiser MGK binasında kendini vurdu!



Başbakanlık yakın korumalarına silahlı eğitim veren özel harekat başkomiseri Hayrettin Eren, perşembe günü Ankara'da Dumlupınar Bulvarı üzerindeki MGK'ya ait eğitim binasında tabancasının tetiğini düşürmek isterken kazayla kendisini vurdu.

Sağ bacağından yaralanan Eren yere yığıldı. MGK binasına kadar ulaşan silah sesinin ardından, görevli askerler sese doğru koşmaya başladı. Bir süre sonra Eren'in yardım çığlıklarını duyan askerler, başkomiserin kanlar içinde yerde yattığını görünce hemen ambulans istedi.

İlk müdahaleyi görevli askerlerin yaptığı Başkomiser Eren ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Eren, ifadesinde tabancanın tetiğini düşürdüğü sırada kendi kendini vurduğunu söyledi.

Olay kısa sürede Başbakanlık'ta görevli koruma polislerine kadar ulaştı. “Hayrettin Başkomiser vuruldu” olarak yayılan söylenti, korumalar arasında kısa süreli paniğe neden oldu.

Olayın kazayla gerçekleştiği öğrenilince korumalar Eren'in tedaviye alındığı hastaneye ziyarete gitti.
Olayla ilgili MGK Genel Sekreteri Muammer Türker'e ve Genelkurmay Karargâhına bilgi verildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.