Hafta sonu 80 bin kişiyi ağırlayan mesire alanı



İstanbul'un tarihi, kültürel ve bitkisel yapısına en uygun şekilde hazırlanan düzenlemede, vatandaşların her türlü ihtiyacına cevap veren Küçüksu Caddesi üzerindeki mesire alanı, 30 bin m²'lik şölen alanı, 4 adet ahşap giydirmeli çok amaçlı Sosyal Tesisi, piknik masaları, 7 ahşap köprü, 15 çeşme, 5 adet oyun grubu ve yine 5 adet ipli tırmanma oyun gurubu ile 5 platin tırmanma duvarı, 3 bin 700 m yürüyüş alanı, 1.700 m ulaşım yolu ve bol oksijenli ortamda spor yapabilme imkânı sunan 7 takım açık hava spor ünitesi; elma, armut, erik, kayısı, şeftali, üzüm, kivi, nar, hünnap, limon, kiraz, ahududu, hurma, fındık, muşmula, badem, zeytin, ceviz gibi 20 türden 120 ağacın yer aldığı 4.185 m²'lik "Meyve Bahçesi"yle, her yaştan gruba hitap ediyor.

Mesire alanına yerleştirilen 42 kamera ile de güvenlik en üst düzeyde sağlanırken, alanda çok sayıda güvenlik görevlisi de 24 saat görev yapıyor.
Ümraniye Belediyesi Mesire Alanı, donanımları ve doğal atmosferiyle Cumartesi ve Pazar günleri 80 binin üzerinde vatandaşı konuk ederek yoğun bir şekilde Ümraniyeli ve çevre semtlerden gelen vatandaşlara hizmet veriyor.

Şehrin içinde yer alması ve kolay ulaşımının yanı sıra konuklarını yeşilin en doğal haliyle buluşturarak, şehrin stresinden uzaklaştırıyor ve eğlenceli vakit geçirmesini sağlıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.