Umutlu bekleyiş sürüyor



Uzman Çavuş Gökhan Günbey, iki gün önce Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi Gelişen Köyü yakınlarından geçen Hacıbey Deresi üzerinde kurulu olan ve kaçakçılık amacıyla kullanılan ilkel teleferik halatını kesmeye çalıştığı sırada suya düştü. Akıntıya kapılıp kaybolan Uzman Çavuş Günbey'in bulunması için arama-kurtarma çalışmaları sürerken Ordu'nun Perşembe İlçesi'ne bağlı Tepeköy Köyü'nde oturan baba 52 yaşındaki Mahsar Günbey, anne 49 yaşındaki Emine Günbey ve kız kardeşi Huriye Günbey umutla, gelecek iyi bir haberi bekliyor.

Köyde inşaat ustalığı yapan baba Mahsar Günbey olayın kendilerine jandarma tarafından bildirildiğini söyledi. 2 yıllık uzman çavuş olan oğlunun kısa süre önce Ordu'ya gelerek rahatsız olan annesini Ankara'da tedaviye götürdüğünü ve geri gittiğini belirten baba Günbey, 20 gün önce de görev yaptığı Hakkari'ye geri döndüğünü söyledi. Baba Mahsar Günbey, "Ayağı teleferik teli kesilirken takılıp dereye düştüğü söylendi. Bize gelen bilgi bu şekilde. Biz de iyi bir haber bekliyoruz. Başka ne söyleyeyim ki" dedi.

Gazetecileri karşısında gören anne Emine Günbey ise "Hani getirdiniz mi yavrumu?" diyerek gözyaşlarını tutamadı. Oğlunun fotoğraflarına sarılarak ağlayan anne Emine Günbey, onun şapkasını başına koyup eline üniformasını alarak kendini teselli etmeye çalıştı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.