Saraçhane'den ötesi ''cısss''

Gezi eylemlerinin ilk günü,otobanı kapatan ve barikat kurmaya çalışan bir eylemci,hızla gelen bi ararcın altında kalıp vefat ediyor,hemen ardından ölen kişinin Polis panzeri tarafından ezildiği,ve hunharca katledildiği bilgisi sosyal medya'da yayınlanıyor.

 

YAPTIRIM YOK!


Ahmet Atakan ayrılıkçı mezhepçi bir vatandaş,buda ölüyor lakin öldüğü gecenin sabahı  Hatay Tabib Odası başkanı:'' Yüksekten Düşme bulgusu yok!'' diyor. Ardından olay sırasında haber için orda bulunan ''YANDAŞ'' Gazeteci şunu sölüyor; ''Bir anda oldu,baktık yere düşmüş''  bununla eş zamanlı Tabib odası Dernek yetkilisi'; ''Bir anda herşey oldu,biber gazı kapsulü ile öldü! Ardından'da Akrep ezdi!'' diye demeç veriyor! Ardından malumunuz kamera kayıtları ve doktorun ''düşmeye bağlı tranva'' açıklaması ve sonrası sus pus.. Hatay Tabibler Odasına



YAPTIRIM YOK!



İki gün öncede kadıköy'de bir barda eğlenirken,kalp krızı geçirip ölen bir vatandaş,kalp kapağı değişmesine karşın içki ve sigara gırla! ''polis gaz attı öldü!'' yaftasından sonra kamera kayıtları zuhur ediyor,adam tekilasını yudumlayıp eğlenirken ''pat'' diye ölüyor. polise bu yaftayı atanlarada
YAPTIRIM YOK!
Gel gelelim gezi olaylarının tümünün ülkeye verdiği zarar,tirilyonluk... 2020 olimpiyatlarının iptali camlar,otobüs durakları,dükkanlar,araçlar ve facebook, twiter'da akıl almaz yalanlarla vatandaşı tahrik eder
 

YAPTIRIM YOK! 

Hepimizin Hatırında bundan yaklaşık bir ay önce,Saraçhane Direnişi olmuştu,Mısır'da İhvan a destek gösterileri ve buna entegre konsolosluk önü eylemleri ve saraçhane dışı yürüyüş ve söylemler ''SUÇ'' ve ''Ensenizdeyiz'' tehtitleri! yarın yeni demokrasi paketi açıklanıcak bu zamanki açıklanan paketlerdeki hayal kırıklıklarından sonra bu paketinde ''Müslümanları'' es geçmesi ''Kırılma'' noktası olucaktır. Van'daki Akpınar kilisesinin açılması ve Heybeli ada Ruhban Okulu'nun açılacağı söylemleri özgürlük ve imtihazları ''Müslüman'' kesimin Din okulları ve Medreselerin tekrar açılma talepleri halen boştayken,Saraçhane Meydanın'dan dışarı adımını atanlara ''şşş hepinizi biliyoruz'' nidaları atanlar.


Beşiktaş'ta Polis arabası devirip,futbol karşılaşmalarında 34. dakka bekleyen,taraftarları görmezden gelmesi hangi şartlara yol açacak?



Bugün hepimizin iktidara taşıdığı,''islamcı'' kadrolar özgürlük ve demokrasi ile azınlıkların prangalarını bir bir sökerken müslümanların büyük sorunlarını neden atlarlar? sebeb diğer seçimler için vaad mı? seçilirsek başörtüsüne özgürlükmü? seçilirsek islami camıaya özgürlükmü? 80 yıldır hattı müdafa yapıp başını kaldıramayan ''demokrasi'' sancısına tutulup medet bekleyen müslümanın gazı daha ne kadar alıncak? böylece kimler pasivize edilicek?


 
Eğer böyle devam ederse ''azgın azınlık'' dahada cesaretlenip 2. gezi muhaberelerine hazılanmalıdır! Mesele dışarıya karşı düzgün gözükmek ise iki biber gazına A.P ( Avrupa Parlemantosu) kınama çıkaran haçlılar, woll strett'de nerdeydi? biber gazı Suriye'deki sarin gazından dahamı tehlikeli ?



Kısacası Esnaflık Yaptım bilirim; ''Tanıdık Bizden'' gelir..



Bir çay içer bizdendir..
iki çay içer bizdendir..
üçüncü'ye hatır ve ''bizdenlik'' olmaz...



NOT: Ergenekon'da mahkum olan İsmail Yıldız'ın evinde çıkan belgelerde aynen şunlar yazıyordu;''Çoğunluk bizim düşmanımızdır'' uyarıyı alana..


 

selam ve dua ile..

 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.