Ahmak Dost – Yakup Köse Yazdı

Milat Gazetesi’nden Yakup Köse son günlerde yaşanan Ergenekon ve Balyoz hükümlülerinin iade-i mahkeme tartışmalarında bazı hatırlatmalarda bulundu.
 AHMAK DOST!
Hükümetin Fethullah Gülen Örgütü’ne tavır almasının ardından hükümeti destekleyen medyaya bir haller oldu. Hele de hükümet yetkililerinin, “Bazı davalarda hukuksuzluk olmuştur” sözlerinin ardından mezkûr medyada yapılan yayınlar insana, “Ahmak dostun olacağına akıllı düşmanın olsun” sözünü söylettiriyor.
 
Günlük gazeteleri okurken bazen birinci sayfaya dönüp, hangi gazeteyi okuyorum diye tekrar logoya bakıyorum! Müslüman Anadolu halkının düşmanlarına yönelik tasfiye operasyonu başladığında Ulusalcı Kemalist medya ne yazıyor, ne söylüyorsa bugün de güya hükümeti desteklemek adına aynılarını hükümet yanlısı medyada yazılıp söyleniyor.
 
Arkadaşlar, yapmayın, illâki yargılamalarda kasıt, yanlışlık olmuştur. TC ‘polis-hukuk geleneği’nde, ne kadar çok adam gözaltına alınır ve yargılanırsa daha inandırıcı olacağı düşüncesiyle masum insanlar da mağdur olur. O ona selam vermiştir, o öbürküne “ne var ne yok” demiştir; işte bu diyaloglar bile Türk polisi ve yargısı için örgüt oluşturmaya kâfidir. Bunu da en iyi biz biliriz! Ama bunlar oldu diye Türkiye’de Ulusalcı Kemalist yapı darbe yapmayı düşünmüyor muydu? Güya hükümeti savunuyor gözüken medyaya göre bunlar hep FGÖ’nün komplosuymuş!
 
Paralele değil esas devlet Ulusalcı Kemalist yapıydı bu ülkede. Batı’nın, Anadolu topraklarından çekilirken kurduğu devlet buydu. Artık bu yapıyla gidilemeyeceğini anlayan Batı Ulusalcı Kemalist yapıyı tasfiye ederken, bugünler için yetiştirilmiş FGÖ mensubu elemanları boşalan kadrolara yerleştirdiler.

AK Parti bir kadro partisi olmadığı için ve en mühimi böyle dertleri de olmadığından bu yeni kadroyla iş yapmayı uygun gördüler. Açıkçası başka da seçenekleri de yoktu! Ama şimdi durum değişti. Bu yeni durumda yapılacak olan, Müslüman Anadolu halkını ezmek için darbe planları yapanlara sarılmak değildir. Bu yeni durumda Ulusalcı Kemalist yapının ve FGÖ’nün Müslüman Anadolu halkına yaptığı hukuksuzluk yazmak, söylemek, haykırmak gerek.

 Bu yeni durumda yapılacak olan Müslüman Anadolu halkına sarılmaktır; Ulusalcı Kemalistlere değil!

Milat Gazetesi/ Yakup Köse

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.