Alçak Amerikalı Asker ,Kur'an-ı Kerim'i yere fırlattı!

Amerika'da eski asker Ben Smith, Çay Partisinin bir toplantısında yaptığı konuşma sırasında İslam'a hakaret edip, elindeki Kur'an-ı Kerim-i yere fırlattı.Hakeret ABD elçiliği önünde protesto edilecek...Eski donanma askeri olan Smith'in bu hareketi salondakilerden alkış aldı.
    Smith, Arap baharı, Müslümanlık ve halifelik gibi kavramların elinde tuttuğu bu kitapta yer aldığını söyledikten sonra kutsal kitabımız olan Kuran-ı Kerim'in mealini yere attı.

Smith, bu skandal hareketinden sonra kahkaha atmayı da unutmadı..Son yıllarda Amerika kaynaklı Kuran-ı Kerim'e  saldırılar artış göstermekte olup ,Geçtiğimiz dönemde de bir Rahip Kuran-ı Kerimleri yakma ayinleri düzenlemiş ve İslam dünyasının heryerinde ABD büyükelçiliklerine saldırı ve büyük çapta protestolar düzenlenmişti...

     PROTESTO EDİLECEK !
    Kuran-ı Kerim'e karşı yapılan bu saygısızlık üzerine çeşitli STK'ların ABD elçişiği önünde protesto gösterisi düzenleyeceği bildirildi..
     Kur’an ve İslam’a Hakarete Sessiz Kalmayacağız!  diyen Genç Çeriler derneği yaptığı açıklama'da ,
       Bir ABD conisi tarafından bir toplantı sırasında dinimiz İslam’a hakaret edildiğini ve mukaddesatımızın en yücesi Kur’an-ı Kerim’in yere atıldığı haberini henüz öğrendik. Herhangi bir parti liderine sövüldüğünde meydanlara çıkan, herhangi birisi öldürüldüğünde ortalığı yıkan Müslüman kardeşlerimizin Kur’an-ı Kerim’e ve İslam’a yapılan bu harekette de aynı hassasiyeti göstereceğini umarak 1 Şubat Cumartesi günü saat 14:00′de İstanbul İstinye ABD Konsolosluğu’nda olacağız!  DEDİ...
 link: http://www.gencceriler.org/?p=289

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.