CHP'li Mustafa Sarıgül Cemaat evinde görüntülendi

Fotoğrafta 'Abi'lerin, CHP'nin İstanbul adayı Mustafa Sarıgül'ü pür dikkat dinlediği görülüyor.17 Aralık yolsuzluk operasyonu öncesinde de konuşulan ve operasyon sürecinde daha sık dile getirilen Cemaat-Sarıgül ilişkisine dair bir kare ortaya çıktı. Fethullah Gülen tarafından söylendiği iddia edilen 'Mustafa seni oğlum gibi severim. 

Korkma çık aday ol! Arkanda biz varız' sözü Cemaat kanadından yalanlanmış ve böyle bir ilişkinin olamayacağı dile getirilmişti.






FOTOĞRAFA AÇIKLAMA GELMEDİ

Ortaya çıkan fotoğraf ile birlikte yalanlamaların aksine bir pozisyon oluşurken, Cemaat-Sarıgül ilişkisi konusunda ''Acaba'' sorusu yeniden akıllara geldi. Akşam'ın yayınladığı fotoğraf ile ilgili henüz her iki taraftan da bir açıklama gelmedi.

SOSYAL MEDYADA GEYİK KONUSU OLDU
Fotoğrafın yayınlanmasının ardından sosyal medyada Sarıgül'ün Cemaat evini ziyaret etmesi günün geyik oldu. Sosyal medyada bu fotoğraf için "Sarıgül maklube yemeğe gitmiş, Mustafa Sarıgül maklubeyi beklerken" gibi yorumlar yapıldı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.