İsrail o haberleri bakın nasıl verdi?

 Bugün sabah saatlerinde İHH'nın Kilis şubesine yapılan hukuksuz baskın Siyonistlerin ekmeğine yağ sürmüş oldu!...Türkiye güne İHH'nın Kilis şubesine yapılan baskınla başladı. Hiçbir suç unsuruna rastlanmayan ve  kanunsuz şekilde el konulan bilgisayarlar avukatların görüşmeleri sonucu iade edildi. İHH olayla ilgili 'Paralel Yapı'yı sorumlu tuttu.

Kuşatma altındaki Gazze halkına insani yardım götürmek için yola koyulup İsrail askerlerince saldırıya uğrayan Mavi Marmara'da 9 vatandaşımızı şehit eden İşgal Hükümeti bakın baskın haberini nasıl gördü!

HAARETZ'DE YER ALAN HABER ŞÖYLE


Gazze Filosunun arkasında yer alan grubun El Kaide ile bağlantılı olduğundan şüpheleniliyor

2010 yılında Gazze'ye giden filonun arkasında yer alan yardım kuruluşu İHH, Türk polisinin Suriye yakınındaki depolama tesislerini aradığını ve çalışanını göz altına aldığını bildirdi.

Türk medyası, polisin 6 ile operasyon düzenlediğini ve aralarında önemli bir hayır çalışanının da bulunduğu sözde El-Kaide bağlantılı birçok kişiyi gözaltına aldığını bildirdi.

İnsani Yardım Vakfı IHH, Suriye yakınlarında bulunan depolama tesislerinin arandığını ve bir çalışanının tutuklandığını doğruladı. İHH, El Kaide ile olan tüm bağlantıları reddetti ve polis baskınını kuruluşu karalamak için yapılan bir girişim olarak adlandırdı.

Doğan Haber Ajansı polisin İstanbul ve beş ayrı ilde anti-terör baskınlar başlattığını bildirdi. En az iki üst düzey El-Kaide şüphelisinin göz altına alındığını bildirdi.

IHH, 2010 yılında İsrail tarafından basılan Gazze'ye gönderilen bir yardım filosunu organize etmişti. Geçen hafta grup, Suriye'ye silah sevkiyatının da dahil olduğu sözde bazı haberleri yalanladı.



timetürk

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.