O Albaydan şok eden cemaat iddiası

GATA'da çalışan albay: Sonradan derin yapıya mensup olduğu anlaşılan bir asistan, komutanların bilgilerini USB ile kopyaladı.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Devlet içindeki paralel devlet’ açıklamasıyla birlikte emniyet ve yargı içerisindeki derin yapı deşifre oldu. Paralel yapının TSK içerisinde de etkin olduğu ortaya çıktı. Balyoz Davası’nda hüküm giyen emekli bir albay, paralel devlet yapılanmasını Akşam Gazetesi'ne anlattı. Güvenlik gerekçesiyle ismini açıklayamadığımız albay, hiç de yeni olmadığını söylediği paralel yapı yüzünden tutuklu bulunduklarını söyledi. İşte albayın tanıklığından TSK’daki paralel yapı:


ASİSTAN O CEMAATTEN ÇIKTI: Uzun yıllar önce GATA’da görevliydim. Her hastanede olduğu gibi GATA’da da asistanlık sınavları olur. Benim tanıdığım biri ile iki kişi daha asistanlık sınavlarına başvurmuştu. İki kişi asistanlık sınavına girmekten vazgeçti. Dolayısıyla tek bir kişi asistan olarak göreve başladı. Biz o sınava girmekten vazgeçen iki kişiyle daha sonraları konuştuğumuzda gerçek ortaya çıkmıştı. Bu iki arkadaş üstü kapalı olarak tehdit edilmişler, sınava girmekten vazgeçirilmişlerdi. Asistan olan kişiyi araştırmaya başladım. Şu anda tartışılan cemaat mensubu olduğunu ortaya çıkardık ancak bunu deşifre etmedik. 

TESPİT ETTİK: Sonra GATA’da ilginç bir olay yaşandı. Üst düzey komutanların bilgileri USB ile kopyalanmıştı. Hangi bilgisayardan kopyalandığını bulduk. Ancak bilgisayarı kullanılan kişinin paralel yapıyla herhangi bir bağlantısı yoktu. Çocuğu da tanıyordum. Araştırmamıza devam ettik. Bilgilerin kopyalandığı USB’nin hangi bilgisayarlarda kullanıldığını tespit ettik. Pataloji tahlillerinin yapıldığı bilgisayarda kullanılmıştı. Dolayısıyla bu kişileri tespit ettik. Karşımıza çıkan kişi ne ilginç tesadüftür ki tek olarak girdiği sınavda asistan olan o arkadaş çıktı. O zaman hemen bu kişiyle ilgili işlemlere başladık. Daha sonra bu kişi gibi çok sayıda asistan ve üst düzey rütbelilerin olduğunu tespit ettik. 

BALYOZ’DA HER ŞEY KURGUYDU: Yıllarını paralel yapıyla mücadele etmek için geçiren kişiler Balyoz adındaki bir davayla bir araya getirildiler. Bu kişilere operasyon yapıldı. Balyoz’dan yargılanan kişilere bakın, hepsi geçmişinde bu yapıyla mücadele etmiş kişilerdir. Balyoz’daki bütün olay kurmaca bir senaryoydu. Kendisine gazeteci diyen bir kişi bavulla belgeleri savcıya getiriyor. Bu bavuldan CD’ler çıkıyor. Bu CD’ler bir gün önceden masaya diziliyor. CD’lerin hepsi eski ancak 9 numaralı CD’yi o masada unutuyorlar. Ertesi günü kamerayla tespit yapacaklar. Kamerayla içeri girdiklerinde bunu fark ediyorlar. CD’yi kabından çıkarıyorlar. Kabı masada boş kalıyor. Çünkü CD’nin çok yakın tarihli olduğu belli oluyordu. 

DİLEKÇELERİMİZ EMANETTE ÇIKTI 

Ben dahil bu davada yargılanan diğer kuvvet komutanları da dilekçeler yazmaya başladık. Davadaki hukuksuzlukları tek tek sıralayarak bir takım taleplerde bulunduk. Ancak savcılığa gönderdiğimiz talepler adli emanette çıktı.” 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.