Tetikçinin kılavuzu ‘Acilciler’ çıktı

Akit gazetesinde yer alan habere göre, Mustafa Seyfullah Kılıç, Esed’in Şebbihaları ve THKP/C’nin militanlarıyla işte böyle poz vermiş..

İHH’ya atılan “TIR’lı iftira”da yollar Esed yanlısı THKP/C Acilciler örgütü elebaşısı Mihraç Ural’a kadar uzandı. Tetikçi Taraf’ın haberinde “TIR’ı ihbar eden kişi” olarak adı geçen Mustafa Seyfullah Kılıç’ın; Kadirov, Esed ve Şebbihalarının yanı sıra tam bir THKP/C aşığı olduğu ortaya çıktı.



SEYFULLAH KILIÇ BU İFTİRALARDA BULUNMUŞTU

Tetikçi gazete Taraf, Mustafa Seyfullah Kılıç üzerinden gündemdeki “TIR”la ilgili bir habere imza attı. Habere göre Kılıç, TIR’ı ihbar edenin kendisi olduğunu itiraf ediyordu. Sözde eski “İslamcı” Mustafa Seyfullah Kılıç, Taraf’a, “Kilis sınırında üç araç daha durdurulmuş durumda. Araçta RPG roketlerine ait ateşleyici mekanizma yani fünye başlığı var. Birinde ise çok sayıda Biksi ve AK 47 yüklü durumda. 06 DE 3290 plakalı TIR’ın, İskenderun limanından İHH bölge temsilcisine teslim edilmek üzere taşıdığı yük var, bu yük ‘yardım malzemesi’ olarak tutanağa geçmiş” açıklamasını yapmıştı.

TARAF BUNU NEDEN GÖRMEDİ?

Ancak Taraf’ın, yetkililerin Suriye’deki Türkmenlere insani yardım götürdüğünü açıklamasına rağmen TIR’ın silah yüklü olduğu iddiasını tekrarlayan Kılıç’ın bir terör örgütü elebaşısıyla “silahlı” fotoğrafları bulunduğu gerçeğini dikkate almaması dikkat çekti.

ÇEÇENİSTAN’DAN SABIKALI

Durdurulan TIR’ların plakalarını daha önce ihbar ettiğini duyuran Kılıç, İslami çevrelerde “ihanet” ve “yalancılığıyla” ün yapmış bir isim olarak biliniyor. Çeçenistan’da bulunduğu dönemde mücahitleri işgalci Rusya ve işbirlikçisi Kadirov rejimine gammazlamakla suçlanan Mustafa Seyfullah Kılıç’ın THKP/C Acilciler örgütü elebaşısı Mihraç Ural’la silahlı fotoğrafları da bulunuyor. Esed destekçisi Mihraç Ural’ın yönettiği THKP/C Acilciler örgütünün adı da, geçtiğimiz yıl yaşanan ve 52 vatandaşın şehit olduğu Reyhanlı saldırısıyla gündeme gelmişti.

HEDEFİNDE İSLAMİ DERNEKLER VAR

Reyhanlı katliamı faili THKP/C örgütünün karargahına giderek dayanışma mesajları veren Mustafa Seyfullah Kılıç, geçtiğimiz Aralık ayının başlarında terörle mücadele ekiplerince gözaltına alınarak sorgulanmıştı. “Genç Bakış” isminde sanal bir dergi adına “gazetecilik” yaptığını iddia edilen Kılıç, internet sitesinden de Esed rejimini destekleyen yayınlar yapıyor. Kılıç’ın, bu yayınlarında başta Özgür-Der, İMKANDER ve İHH olmak üzere İslami dernekleri hedef gösterdiği de bilinmekteydi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.