Kemalistlerin tansiyonunu zıplatan görüntü

Peygamber Sevdalıları ve Kur'an Nesli Platformu bir program düzenlemiş ve kendilerini İslam'ın emrine göre kapatmış genç bayanlara icazet vermiş.. Gözleri magazin ekranlarında beyaz ete aşina olan zihniyet burada öyle bir şey göremeyip, İslami tesettürü görünce şok olmuşlar, sara geçirmiş gibi bir hale düşmüşler..

İŞTE O MEDYANIN BİR HABERİ!


Bu kadınlar ne yapıyor

Peygamber Sevdalıları ve Kur’an Nesli Platformu’nun düzenlediği bir törende sadece gözleri gözükecek şekilde kara çarşaf giyen 144 genç kadın belge alarak “alime” oldu.
Batman’da bulunan Peygamber Sevdalıları ve Kur’an Nesli Platformu tarafından düzenlenen program çerçevesinde 4 yıldır Sarf, Nahiv, Tefsir, Hadis, Fıkıh gibi Arapça eğitim alan 144 kadına sertifika verildi. Sertifika töreninde kadınların sadece gözleri gözükecek şekilde kara çarşaf giymeleri dikkat çekti.
Batman’ın yerel gazetelerinde törenden bir fotoğraf yayınlandı. Fotoğraf sosyal medyada tartışma konusu oldu. 
 
ODA TV
 
 
İşte o fotoğraf:

ÇARŞAF GİYMEK DİKKATİ ÇEKMİŞ, TARTIŞMA KONUSU OLMUŞ!

   Elhamdülillah.. Dikkat çeksin tabi.. Falanca soytarı kadının dekoltesini konuşacağınıza biraz da İslam’dan, çarşaftan konuşun.. Evet belki sizler sadece “küfretmek, hakaret etmek” amacıyla konuşuyorsunuzdur bu gibi meseleleri ama olsun! Gündem çarşaf olsun… En azından gözleriniz aşinalık kazansın…
www.ihvanlar.net

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.