Anti-Müslüman Kapitalistlerle İslamcı öğrenciler arasında çatışma

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Kampüsünde, Gezi Parkı eylemlerinden tanınan ve kendilerine Anti-Kapitalist Müslümanlar ismini veren bir grup, solcu öğrencilerle beraber olup Müslüman öğrenciler grubu ile kavga etti.İslamcı Öğrenciler, solcu öğrenciler ile beraber bir pankart asmaya kalkan Anti kapitalistlere, "Siz İslam'ı temsil edemezsiniz. Tahrif ettiğiniz İslam'i kavramlar ve algılarla İslam düşmanı sol cenaha destek oluyorsunuz " diyerek tepki gösterdi.
 
Okul güvenliğinin araya girmesi üzerine yüz bulan anti kapitalistler, solcu öğrenciler ile beraber Müslüman Öğrenciler'e saldırmaya çalıştı.

Fakat güvenliğin bir anlık müdahalesizliği sonucu ister istemez Müslüman öğrencilerle yüz yüze gelen anti kapitalist ve solcu öğrenciler, güvenlik güçleri tekrar müdahale edene kadar dayak yedi.

Üniversitenin özel güvenliğinin iki grup arasına girmesine rağmen sözlü atışma arbedeye dönüştü. Kavga sırasında soda şişeleri havada uçuştu. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Videolar ve resimler için:
 
 
 
inca news
 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.