Burak Can memleketinde toprağa verildi

Burak Can Karamanoğlu'nun cenazesi, karayoluyla memleketi Giresun'a getirildi.Karamanoğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu, Alucra Belediyesi'ne ait cenaze aracıyla Şebinkarahisar ilçesinde 100'ü aşkın aracın oluşturduğu konvoyla karşılandı.

Konvoy eşliğinde Şebinkarahisar'dan ayrılan Karamanoğlu'nun cenazesi, Alucra ilçesine götürüldü.

Buradan Karaağaç Mahallesi'ndeki baba ocağına getirilen Karamanoğlu'nun cenazesi, anne Huriye Karamanoğlu ile yakınlarının ağıt ve gözyaşları eşliğinde eve alındı.

Baba ocağında helallik alınmasının ardından Karamanoğlu'nun Türk bayrağına sarılı tabutu, cenaze namazının kılınacağı Ulu Cami'ye götürüldü.

Camide, Karamanoğlu'nun babası Halil Karamanoğlu ile AK Parti Alucra Belediye Başkan adayı olan dayısı Asım Kaymakçı, taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine, Karamanoğlu'nun annesi Huriye ve babası Halil Karamanoğlu ile yakınları, AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, Giresun Valisi Hasan Karahan, AK Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Karamanoğlu'nun Türk bayrağına sarılı naaşı, bir süre omuzlarda taşındı. Tabutun önünde yürüyen grup tekbir getirerek, "Şehitler ölmez vatan bölünmez", "Polise uzanan eller kırılsın" sloganları attı.
Karamanoğlu’nun cenazesi kortej eşliğinde gözyaşları arasında toprağa verileceği Alucra Şehitliği’ne götürüldü ve burada toprağa verildi.








0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.