Galaxy S4 İçin Kitkat Yayınlandı!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 2013 yılında tanıttığı ve Türkiye'de iyi satış rakamları elde eden Galaxy S4 akıllı telefonuna resmi Kitkat güncellemesini sonunda verdi.
Galaxy Note 3'e gelen güncellemenin bir iki gün ardından gelen güncelleme ile Galaxy S4'te Android 4.4.2 Kitkat sürümüne kavuştu. An itibariyle Türkiye'den aldığınız Exynos Octa işlemcili Galaxy S4 cihazınıza OTA ve Kies yolları ile güncellemeyi kurabilir, Kitkat'ın tadını çıkartabilirsiniz.



Güncellemenin Getirdikleri
Yeni güncelleme ile Android 4.4.2 Kitkat'ın getirdiği avantajların yanı sıra, Samsung'un Note 3 güncellemesi ile birlikte de sunduğu bir çok özellik Galaxy S4'e de gelmiş durumda.
- Bildirim çubuğundaki simgelerin beyaza bürünmesi,
- Genel stabilite artışı,
- TouchWiz arayüzünde ufak çaplı değişiklikler,
- Yatay konumda çok daha rahat kullanılabilen klavye,
- Büyük bir performans artışı,
Gibi yenilikler getiren güncelleyi, Cihazını Ayarlar > Cihaz Hakkında > Yazılım Güncelleştirmeleri bölümünden güncelleyebilirsiniz.
Galaxy Mega 6.3'te Güncellendi
Galaxy S4 ile aynı anda güncellenmeye başlanan Galaxy mega 6.3'te Android 4.2.2 Jelly Bean güncellemesini aldı. Güncelleme ile ufak bir performans ve stabilite artışı yaşandığı tahmin ediliyor, güncellemenin detayları hakkında çok fazla bilgi paylaşılmamış.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.