İngiltere'de 2 yaşındaki çocuk uyuşturucudan öldü

5 Mart 2014 günü meydana gelen olayda,  çok sevdiği Tom ve Jerry'li bardağından su içtiği için hayatını kaybettiği sanılan 2 yaşındaki küçük kızın yüksek doz uyuşturucudan öldüğü öğrenildi.

BARDAKTA BULUNAN UYUŞTURUCU MADDEYİ İÇTİ

Bir ingiliz gazetesinin haberine göre, yaşanılan olayda 2 yaşındaki Sophie Jones'un uyuşturucu bağımlısı anne ve babası onun Tom ve Jerry'li bardağına uyuşturucularını sakladı. Bardağına methadon konduğunu bilmeyen küçük kız, bardakta bulunan maddeyi içti. Acil yardım görevlileri, uyuşturucuyu içen Sophie'yi kusmuk içinde tepki vermez bir halde buldu.

ÇOCUĞUN OYUNCAKLARINDA DA KOKAİN KALINTISI BULUNDU

Baba Barry Jones ve anne Michelle King ise, polisler gelmeden uyuşturucuyu arka bahçeye gömmeye çalıştılar. Polis, arka bahçeye gömülü 146 ml methadonun dışında, çocuğun oyuncakları üzerinde kokain kalıntısı da buldu. Methadon'un 5 ml'si çocuklara zarar vermeye yeterli oluyor.Anne, cinayeti kabul ederken, baba ise suçlamaları reddetti.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.