Mihraç Ural'a büyük darbe (Foto)


Suriye’de Esed rejiminin önemli komutanlarından Ebu Bedir ve aralarında önemli komutanlarında bulunduğu 25 rejim askeri muhalifler tarafından öldürüldü. 


Beşar Esed'e bağlı birliklerin Kurban bayramında Halep'i kuşatmak için başlattığı operasyonlar tüm şiddetiyle devam ederken rejim güçlerinin Handerat bölgesinde yaşanan çatışmalarda büyük kayıplar verdiği açıklandı.


Suriye'nin Halep Vilayeti'ne bağlı Handerat'ta muhalifler ile Esed rejim güçleri arasında devam eden çatışmalarda Esed rejiminin önemli komutanlarından ve Suriye istihbaratına yakınlığıyla bilinen liderliğini yaptığı Esed yandaşı “Mukaveme Suriye” örgütüne mensup Mihrac Ural'ın da yakın arkadaşı olan Mukaveme Suriye Halep askeri komutanı Muhammed Bedir ve 25 rejim askerinin öldürüldüğü ifade edildi.


Rejim güçleri Handerat'a büyük çapta saldırı başlatmasının nedenleri arasında Handerat'ın Halep'in merkeziyle bağlantı noktasında bulunması nedeniyle Halep'te muhaliflerin geçiş güvenliği nin kaldırılması planlanıyor.Esed rejiminin Türk Celladı ve Sırtlan kod adıyla biinen Mihraç Ural,Banyas'taki Sünni köylerinde, çoğunluğu kadın ve çocuk olan yaklaşık 850 kişinin hayatını kaybettiği Banyas katliamının ve Reyhanlı’da gerçekleştirilen katliamın baş sorumlusu olarak ve sürekli İslam dinine hakaret etmekle biliniyor.


Mihraç Ural ve ekibi tarafından kiminin kesici aletler ile kimin ise yakılarak kattiği Banyas katliamı görüntüleri


Dikkat! Görüntüler rahatsız edicidir.






 İŞTE ÖLDÜRÜLEN KOMUTANIN KİMLİĞİ VE URAL'IN CENAZEYE KATILDIĞI GÖRÜNTÜLER



[gallery columns="2" ids="1716,1715,1710,1709,1708,1705,1706"]









Kaynak : ISLAH HABER

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.