ABD topraklarında Müslümanları İstemiyor

Amerika İslami İlimler Konseyi Başkanı Nihat Award Yeni Şafak’a önemli açıklamalarda bulundu. Amerika’da 8 milyon Müslüman olduğunu ve bu sayının çok hızlı bir şekilde arttığını kaydeden Award, Amerika’nın bunu önlemek için Müslümanların itibarını zedeleyen dernekler kurduğunu söyledi. Amerika’daki cami sayısında yüzde 74’lük bir artış sağlandığını ifade eden Award, Amerikalıların sadece yüzde 27’sinin Müslümanlara olumlu baktığını ve Müslümanların kendi imajlarını yönetemediklerini ifade etti.

Award “Amerika Müslümanların itibarını zedelemek için özel dernekler kuruyor. İslamofobi bu algı operasyonlarının ürünüdür. Bu algıyı ancak profesyonel kurumlar oluşturarak yok edebiliriz” diye konuştu.
Müslümanların en büyük probleminin dünyaya terörist olarak gösterilmesi olduğunu vurgulayan Award, “İsrail’in Mescid-i Aksa saldırılarına dünyanın sessiz kalmasının sebebi de Müslümanların dünyaya terörist olarak gösterilmesidir. Filistinlilerin saldırgan değil, kurban taraf olduğunun bütün dünyaya doğru bir şekilde gösterilmesi gerekiyor” diye konuştu.

Yeni Şafak

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.