Devlet Bahçeli: Seyit Rıza teröristtir

MHP lideri Devlet Bahçeli Tunceli'de

Bahçeli’nin ilk ziyaret yeri olan Tunceli Valiliği’nin bulunduğu Atatürk Mahallesi’nde çok sayıda çevik kuvvet polisi, zırhlı araçlar ve TOMA’larla yoğun güvenlik önlemi alındı. MHP Lideri Bahçeli’nin kente gelişini protesto etmek amacıyla fırın ve eczaneler dışında hiçbir esnaf kepenk açmadı.

Bahçeli konuşmasında 1937 yılında yaşanan isyanla ilgili "1937-38'de başgösteren hadiseler bir isyandır, buna karışanlar devrin teröristleridir. Devletin diz çökeceğini söyleyen Başbakan'a söylüyorum ki devlet diz çökmez." dedi.

İşte Bahçeli'nin konuşmasının satır başları:

İcazetle Başbakanlık yapan Ahmet Davutoğlu benim cesaretimi sınıyor. Buyrun gidin Tunceli'de de konuş. İşte Tunceli. İşte Türk milletinin veciz evlatlarıyla beraberim. Türkiye'de gidemeyeceğimiz yer yoktur. Biz Türkiye'nin her yerinde birlik ve beraberlik diyoruz.

Sayın Davutoğlu bilmiyorsa öğrensin. MHP'de devasa bir yürek vardır. Biz hıyanetten korkar ne de haram yiyenlerden çekiniriz.

Var olma ebediyete ulaşabilme dış mihraklara karşı uyanık olmalıyız. Devlete karşı olan hiçbir ahlaksız sürece müsamaha gösterilemez. Devleti bölmeye çalışan habislere izin verilemez.
1937'de 1938'de Tunceli'de baş gösteren olay bir isyandır. Bu isyana karışanlar teröristtir. Buna karışanlar devrin teröristidir.

Biz burada aramızda nifak tohumları ekenlere karşı için burdayız. Siyasi rant elde etmek isteyen Başbakan Ahmet Davutoğlu nasıl Başbakanlık yapacak?

Devletin diz çökeceğini söyleyen Başbakan'a söylüyorum: Devlet diz çökmez. Devlet el de etek de öpmez. Devlet zarara düşer ve zarara uğrarsa millet bozgun şekilde yaşaaycaktır.

Tarihte hiçbir Türk devleti diz çökmedi. Bu kutlu vatan hepimizindir. Büyük Türk milleti hepimizin duası ve gururudur.

Elazığ neyse Tunceli odur. Hakkari neyse Ankara odur. Kardeşçe yaşamak varken içimizi karıştırmaya çalışanlara neden göz yumalım.

AKP-PKK ihanet sürecini nasıl görmezden gelelim? Pir Sultan Abdal'a yarın mahşerde ne diyeceğiz? Riyayı, kötü huyu reddetmiş Pir Sultan Abdal'ın torunlarına bu yakışmaz.
Hz. Hüseyin hepimizin içindeki yas ve acıdır. Hz. Ali bizimdir. 12 imam bizim her şeyimizdir. Allah'ımız bir, kıblemiz bir, Peygamberimiz bir, milletimiz birdir.

Başbakan'ın korku ve istismarı için buraya geldim.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.