El-Kassam: Gazze ablukası İsrail'e teper

İsrail'in Gazze'ye saldırılarında hayatını kaybedenlerin ailelerini ödüllendirmek için Gazze'nin Refah kentinde organize edilen etkinlikte konuşan Ubeyde, "Direnişimiz sürüyor ve elimiz, düşmana karşı olan silahımızın tetiğindedir" dedi.

Ubeyde, İsrail'in Gazze savaşından bu yana kaybetmeye devam ettiğini dile getirerek, "Gazze'nin imarı ve ablukanın kaldırılmasına yönelik engellerin devam etmesi durumunda düşman İsrail'in aleyhine olacak yeni bir patlama meydana gelir" ifadesini kullandı.

"İSRAİL KAYBETMEYE DEVAM EDİYOR"

Gazze saldırıları sırasında Kassam Tugayları'nın Refah kentinde bir İsrail askerini esir aldığını hatırlatan Ubeyde, şunları kaydetti:

"Meydanlarda yaptıklarımızın yanı sıra bizden sevindirici haberler beklediğinizi biliyorum. Bu nedenle bizden ancak halkımızı sevindiren haberler duyacaksınız diyorum. Ama Kassam, ne zaman, nerede ve nasıl konuşacağını iyi bilir. İsrail, Gazze saldırılarında elde edemediklerini Kudüs ve Batı Şeria'da elde etmeye çalışıyor. Ama nafile, Gazze saldırılarından beri İsrail kaybetmeye devam ediyor."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.