Hamas yeni bir füze denemesi gerçekleştirdi

Siyonist işgal rejimindeki güvenlik ve istihbarat kaynakları, İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın füze sistemini geliştirmeye devam ettiğini belirterek, hareketin Çarşamba günü Akdeniz’de yeni bir füze denemesi yaptığını duyurdu.

Kaynaklar, işgal ordusunun fark ettiği iki füzenin denize düştüğünü iddia etti. Kaynaklar devamla, Hamas hareketinin füze tecrübesiyle askeri gücünü sürekli artırdığını ve geliştirdiğini belirterek, hareketin bu konuda hiç durmadığını ifade etti.

Haber birçok Siyonist medya kuruluşu tarafından da yayınlandı. Yorumlarla karışık yayınlanan haberlerde Hamas hareketinin Yenilmiş Ekin Savaşı`ndan hemen sonra hasar gören gücünü toparlamak ve var olanını da geliştirmek için kollarını sıvadığı yazıldı.

Filistin topraklarını işgal eden, işgali kalıcı hale getirmek için yasaklanmış silahlar dahil her türlü silahı bulundurmaktan kaçınmayan işgal rejimi, kendi toprağını ve insanını korumak için Hamas’ın silah edinmesini ve askeri imkanlarını geliştirmesini istemiyor. 

FEM 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.