Kamalak'tan Bomba PAPA iddiası

Saadet Partisi GİK Toplantısı’nda Papa’nın Türkiye’ye gelişini değerlendiren Kamalak, “Türkiye’de istenmeyen olaylar meydana geliyor. Papa Türkiye’yi ziyaret ediyor ama ‘Türkiye’yi ziyaret ediyorum’ demiyor, ‘Konstantinapolis’i ziyaret ediyorum’ diyor. İki kilise arasındaki ititilafları gidermek için geleceğini söylüyor.

Bu ifadeler Papa’nın zihniyetini ortaya koymaktadır. Bu bir turistik gezi değildir. Çok önemli hedefleri ve amaçları vardır. En önemlisi de Ekümenik diyerek patrikhaneye özel statü vermektir.” dedi.

Bu gerçeklere rağmen, Cumhurbaşkanı’nın Papa’ya hitaben yazdığı davet mektubunda “kutsiyetpenahları” diye hitap etmesini de eleştiren Kamalak; “Cumhurbaşkanı hiç lüzum yokken yazdığı mektupta ‘kutsiyetpenahları’ diye hitap ediyor. Kutsiyetpenahı sığınılacak yer, sığınılacak merci anlamına geliyor.

Bizim inancımızda kimseye kutsiyet atfetmek yoktur. Bizim inancımızda peygamberler bile önce kuldur. Bu yüzden ‘abduhü ve rasulühü” diye geçer. Yani önce kul, sonra resul” dedi.

1 yorum:

  1. kamalak mamalak neysen otur yerinde bilir bilmez konusma seyh li mehli de birak isine bak.sana ne papadan mapadan papa gendine gore uyanik geciniyor.sende uyanik ol uyuma.ermenistan sinir kapisi acilsinmis yapma yav. uyanigi goruyonmu.papanin akli okadar calisiyor.turkleri enayi zanediyor.konstantinopol da Istanbul da bundan sonara artik islam bol olacaktir

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.