Cemaat ve Ordu Göreve diyenler birleşti mi?

Bir zamanlar  "Ordu Göreve" pankartını açan Türk Solu Grubu'nun lideri Gökçe Fırat, Cemaat'e yapılacağı iddia edilen operasyonlara karşı yapılan eyleme katıldı.

Rektörlerin 2003'teki Anıtkabir yürüyüşünde açılan pankart Ergenekon davasında sıkça gündeme gelmesine ve bu nedenle sanıklar suçlanmasına rağmen Savcı Zekeriya Öz söz konusu gruba hiç dokunmamıştı. Söz konusu grubun lideri olan Gökçe Fırat dün İstanbul Adliyesi'ne giderek Cemaat'e destek verdi.

"Açık konuşalım, Zaman gazetesi şu anda en etkili muhalefet gazetesidir zaten o nedenle susturulmak isteniyor" diyen Fırat, "bu operasyona karşı Zaman’a destek için Adliye’deki buluşmaya gittim, trafik olmasa gazete binasına gidecektim" ifadelerini kullandı.

Bunun yanında Cemaat'in yayın organı olan Samanyolu Haber  internet sitesi  26 Ocak 2009 tarihinde  "Perinçek'ten Türk Solu'na ağır suçlama" başlıklı haberi yayınlamış ve o haberde   Gökçe Fırat ile  Türk Solu dergisinin Perinçek'in ifadesi ile  kışkırtıcı ajanlar ve ajan provakatör olduğuna değinilmişti..  O Haberin linki: ( http://www.samanyoluhaber.com/gundem/Perincekten-Turk-Soluna-agir-suclama/220657/  )

O Haber hala Samanyolu haber sitesinde durmakta...

Bunun yanında da Gökçe Fırat ile Cemaatin Ak Parti'ye karşı muhaliflikte birleşebilmeleri gerçekten akıllarda bir yığın soru işaretleri doğuruyor..Türk Solu dergisi  ,Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının ardından 'İyi bilmezdik' diyen Tayyip Erdoğan'ı hedef gösteren Cunhurbaşkanlığı seçimlerinde ise Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek veren manşetleri ile biliniyor..

 

İşte O Fotoğraflar..

[gallery link="file" orderby="rand" ids="4237,4239,4240,4241,4242,4243"]

 

 

 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.