CHP'li Başkan'dan engelli vatandaşa haddini aşan şaka

Dün Kartal'da gerçekleşen Dünya Engelliler Günü Şenliği'nde CHP'li Belediye Başkanı Altınok Öz, onlarca engelli ve ailesinin gözleri önünde haddini aşan bir şaka yaptı.
Görüntülerde sahnede sunuculuk yapan görme engelli vatandaşın "Sevgili mahalle muhtarlarımız da burada. Sefa getirdiniz muhtarlarımız" dediği sırada Başkan Öz kürsünün arkasına geçip etrafındakilere 'susun' işareti yapıyor.
 

GÖRME ENGELLİ VATANDAŞIN ENSESİNE TOKAT

Altınok Öz ardından görme engelli vatandaşın ensesine bir tokat atıyor. Ensesine gelen darbeyle şaşıran engelli vatandaş etrafında dönerek tokatın nereden geldiğini anlamaya çalışıyor.
Kürsüye sırtını dönen görme engelli vatandaş yanındaki bir kadının elini tutuyor. Başkan Öz, bununla da yetinmeyerek görevli kadına eliyle 'sus' işareti yaparak bu kez engelli vatandaşın yüzüne bir tokat daha atıyor. Sonrada hiçbir şey olmamış gibi engelli vatandaş ile öpüşerek kürsüyü terk ediyor.

KAYNAK: Haber 7

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.