Emrullah İşler: Paralel yapı yok edilecek

AK Parti Fatsa İlçe Teşkilatı 5. Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Ordu’ya gelen eski Başbakan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret etti. Beraberinde AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, AK Parti Ordu İl Başkanı Hüseyin Akyol ile birlikte Vali Balkanlıoğlu’nu ziyaret eden İşler, çözüm süreci ve paralel yapı ile mücadele konularında gazetecilerin sorularını cevaplandırdı. Çözüm sürecinin tüm provokasyonlara rağmen devam edeceğini ve başarıya ulaşacağını belirten İşler, “Biz yeni Türkiye istiyoruz. 2023 için yeni hedefler koyduk. 2023 hedeflerinin gerçekleşebilmesi için Türkiye’nin bu terör belasından kurtulması gerekiyor. Çünkü terör yüzünden çok zaman ve enerji kaybettik, maddi kayıplar yaşadık” dedi.

Çözüm sürecinin iyi yolda olduğunu ifade eden İşler, “Ben iyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. Zaman zaman provokasyonlar yapılıyor ama şundan emin olabilirsiniz Türkiye hızlı bir şekilde yoluna devam edecek ve bu topraklarda artık kan ve gözyaşı olmayacaktır. Bunu başardığımızda yeni Türkiye’yi hep birlikte inşa etmiş olacağız. 2023 hedeflerinin olmazsa olmazı olarak Türkiye’nin bu terör belasından mutlaka kurtulması gerekiyor” diye konuştu.

“PARALEL YAPI YOK EDİLECEK”

Başbakan yardımcılığı döneminde paralel yapıya yönelik sert açıklamalarıyla hatırlanan İşler, “Paralel yapı ile mücadele güçlü bir şekilde devam etmektedir. Bundan sonrada devam edecektir. Yaşanan gelişmeler bunu göstermektedir. Devlet kurumlarına sinmiş bu yapı yok edilecek ve Türkiye Cumhuriyeti’ni tehdit eden bu yapıdan hep birlikte kurtaracağız” şeklinde konuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.