Halid Meşal: Türkiye Müslümanlar için bir güç kaynağıdır

Meşal, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılacağı kongre salonuna partililerin tekbir ve tezahuratları eşliğinde girdi.

Salondaki vatandaşların, "Mücahit Meşal", "Hamas sana canım feda" ve "Kahrolsun İsrail" tezahuratlarına, el sallayarak ve selamla karşılık veren Meşal, daha sonra salonda kendisi için ayrılan yere geçti.

GÜÇLÜ TÜRKİYE  GÜÇLÜ FİLİSTİN DEMEKTİR

Halid Meşal AK Parti Konya İl Kongresi'ne katılarak bir konuşma yaptı. Meşal yaptığı konuşmada 'Halid Meşal AK Parti Konya İl Kongresi'ne katılarak bir konuşma yaptı. Meşal yaptığı konuşmada 'Direnişin ve izzetin sembolü olan Gazze'den sizlere selam olsun. Öyle bir Gazze'deki ambargonun kaldırılması için bu mübarek ülkenin 9 ferdi şehit olmuştur. Rabbim, tüm şehitlerimize rahmet eylesin. Her ne kadar sizin sözlerini anlamasam da kalp dizilinizi çok iyi anlıyorum. Bizler, Adalet ve Kalkınma Partisi'nin sizlere ve Türkiye'ye gösterdiği kalkınma hamlesinden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Filistin'den de sizlere selam olsun. Çok duyguluyuz fakat şu şekilde tamamlamak istiyorum. Şunu söylemek istiyorum ey Konya halkı. Güçlü bir Konya, güçlü bir Türkiye, güçlü bir Kudüs, güçlü bir Filistin demektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.