İrlandalı Ünlü Aktör : "İslamiyet'e sarılabilirim"

İrlandalı aktör Liam Neeson, İstanbul 'a yaptığı geziden çok etkilendiğini belirterek, İslam dinine geçmeyi düşündüğünü açıkladı. Neeson Daly Mail'e verdiği özel bir röportajda İstanbul’a yaptığı bir ziyarette İslam dininden çok etkilendiğini vurguladı. “ İslam dininin insanı kendisine çeken bir özelliği var, Müslümanların dua şekli sizin ruhunuza hitap ediyor” açıklaması yapan Liam Neeson “Ona hiçbir sorun olmadan sarılabilirim” dedi.

Daha önce de benzer açıklamalar yapan İrlandalı aktör, “Günde beş kere dua etmeniz için ezan okunuyor, ilk hafta alışık olmadığınızdan bu durum sizi deliye çevirebilir ancak kısa sürede ezan sesi ruhunuzun derinliklerine girmeye başardığında dünyanın en güzel şeyi olduğunu farkediyorsunuz “ diye konuştu.

İstanbul’da 4 binden fazla cami bulunduğunu da hatırlatan Liam Neeson, bazılarının sizi şaşkına çevirecek düzeyde güzellik taşıdığını, bunun bile İslam dinini seçmesi için yeterli olacağını ifade etti.
62 yaşında olan Neeson bir Katolik gibi eğitildiğini de hatırlatarak her zaman kendi kendisine bu dünyaya ne yapmak için geldiğinin sorusunu yönelttiğini belirtti.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.