İsrail Büyükelçiliği'ni kalaşnikoflarla taradılar

İsraill Yunanistan'dan dün gece gelen haber ile büyük bir şok yaşadı!

Yunanistan'ın başkenti Atina'da bulunan İsrail Büyükelçiliği'ne dün gece silahlı saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz kişiler tarafından İsrail Büyükelçiliği kalaşnikoflar ile tarandı. Saldırı sabaha karşı yapıldığı ve bina tamamen boş olduğu için olayda ölen yada yaralanan kimsenin olmadığı bildirildi.
Atina'da Psihiko semtinde bulunan büyükelçilik binasına kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından ateş açıldı. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı. Mermilerin isabet ettiği dış duvarlarda ve bazı pencerelerde hasar meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, saat 03.15'te İsrail Büyükelçiliği'nin bulunduğu caddeye gelen motosikletli dört kişi makineli tüfekle ateş edip kaçtı. Saldırının ardından olay yerinde inceleme başlatan polisin Kalaşnikof tipi silaha ait 54 boş kovan bulduğu öğrenildi.
Saldırganların kimliğinin tespit edilmesi için İsrail Büyükelçiliği'ndeki ve bölgedeki güvenlik kameralarının incelemeye alındığı belirtildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.