Kaplan konuştu: Geç bile kalındı

FETULLAH GÜLEN BİZİ BİZZAT HEDEF YAPMIŞTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından dün Paralel Yapı'ya yönelik yapılan operasyonu değerlendiren Mustafa Kaplan; "Tahşiye ve Rahle yayınevlerimiz ile ilgili paralel yapının yayın organlarında aleyhimize yayınlar yapıldı. Samanyolu'nda yayınlanan Tek Türkiye dizisinde bizzat yayınevimizin ismi verildi. Fetullah Gülen bizzat kendi konuşmalarında yayınevlerimizin ismini vererek bizi hedef yaptı. Bizi itibarsızlaştırdılar. Bunların üzerine Paralel Yapı'nın emniyet ayağı harekete geçerek, bizi hiçbir hukuki delil olmadan, haksız ve hukuksuz bir şekilde hapishaneye attı" dedi.

16 AY SORGUSUZ SUALSİZ HAPİSHANEDE YATTIM

Fetullah Gülen grubunun, planlı ve programlı bir örgüt olduğunu ifade eden Kaplan; "Tahşiye yayınevinde ortağım olan birisinin kayınbiraderi olan Turgut Yıldırım'ın misafirhane olarak kullandığı yere polisler tarafından bomba konuldu. Mahkemede, bombanın üzerinde polislerin parmak izinin olduğu ortaya çıktı. Mahkeme tutanağında da bunlar yazılıdır. Bunlara rağmen 16 ay sorgusuz sualsiz hapishanede yattım" diye konuştu.

DEVLETE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Paralel Yapı'ya yönelik operasyondan dolayı devlete teşekkür eden Kaplan; "Geç kalınmış bir operasyondu. Devlete teşekkür ediyorum. Çok iyi oldu. Ellerine sağlık. Hukukun hâkim edilmesi lazım. Bu çeteler yüzünden şerefimizle yaşayamayacak mıyız?" şeklinde konuştu.

Yeni Akit 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.