'Bu milletin mayasını bozmaya çalışıyorlar'

İşte Prof. Dr. Cevat Akşit Hoca'nın o açıklamaları:

Bu sapkın akımlar bize hep Avrupa’dan geliyor zaten… Batı; Osmanlıyı türlü hilelerle, milliyetçilik akımlarıyla 1. Dünya Savaşı’nda parçaladı. Şimdi de dinimizi yok ederek, ahlakımızı bozarak, bizi içimizden yıkmaya çalışıyorlar. İngiliz Churchill’in bizim için bir sözü var; biliyorsunuz değil mi? “Onların içini boşaltacağız!” diye. Avrupa Birliği sevdasına, batılılaşma sevdasına, dinimizin kurallarından, kendi öz kimliğimizden, namus değerlerimizden kopamayız. Eşcinselliği meşru göremeyiz. Selçukludan, Osmanlıya bin yıldır, ehlisünnet inancına sarılmış niyeti halis bir milletiz. Şimdi Batı bu “mütecanis” milletin mayasını bozmaya çalışıyor. Bizim gücümüz ehli sünnet vel cemaat mayasından geliyor. Batı bunu biliyor. Bizden korkuyor. Çünkü Çanakkale’yi biliyorlar! Orada Türk’ü var, Kürt’ü var, Laz’ı var. İşte şimdi bu Çanakkale ruhunu bu tür lanetli işlerle, toplumumuzu ifsad ederek bozmaya çalışıyorlar.

İnsan neslini ifsat etmeye, yok etmeye çalışıyorlar. Allah’ın (cc) yaratma iradesine muhalefet ediyorlar

-Hocam, sapkınlık içerisinde bulunanların en önemli argümanı Allah bizi böyle yarattı sözü. Bu konuda ne söylemek istersiniz?

Kesinlikle böyle bir şey olmaz! Biz Kur’an’a göre söylüyoruz. O zaman sarhoş da Allah (C.C.) beni böyle yarattı der, benim suçum ne der. Size bir misal anlatayım: Hz. Ömer (R.A.) halifedir. Bir ibadet sırasında herkes kendinden geçmiş dua ederken bir hırsız da ceplerdeki parayı boşaltıyormuş. Hırsızı, oradaki görevliler suçüstü yapmış, yakalamışlar. Bakmışlar ki çaldığı şey de öyle önemli bir şey değil. Ama İslam hukukunda bir şey çalarsan kol kesilir, kol önemli bir şey. Adamı Hz. Ömer’e (R.A.) götürmüşler. Adamın eli gidecek. Hz. Ömer (R.A.) pehlivan; adama bir tokat vurmuş. Adamın canı yanmış tabi. Adam; ‘bana ne vuruyon benim kaderim böyle demiş, ben hırsızlık yapmak üzere yaratılmışım.’ Hz. Ömer (R.A.) de bunun üzerine adama; ‘Allah Teâla beni de tokat vurmak için yarattı’ demiş. Yani oraya gidersek kimse işin içinde çıkamaz. Allah kesinlikle insanoğlunu erkek ve kadın fıtratı üzerine yaratmıştır. Yaradılışı bu! Biz bu yaradılışı kendi kafamıza göre bozamayız. Allah (C.C.) haşa hatalı mı yarattı. Bu yaratılışa aykırı bir şeydir. Kesinkes böyle bir şey olmaz. Bu bir sapkınlıktır. Lanetli bir iştir. Bu eşcinselliğin yürümesi, kalması mümkün değildir. Tekrar başa dönüyorum; Allah’ın (C.C.) iradesine muhalefettir. Allah (C.C.) insanoğlunun devamı için erkek ve kadını yaratmış. Bunları da birbirlerini ısındırmış. Ve nikâh akdiyle birleşeceksiniz demiş. Onun dışında zina haram… İşte bu lezbiyenlik, homoseksüellik, yaradılışa ters bir şey! Allah’ın (C.C.) iradesine ters bir şey! Allah (C.C.) insanların birleşmesini ve insan neslinin çoğalmasını istiyor. Erkekler erkeğin birleşmesinden, kadınla kadının birleşmesinden çocuk olur mu? Bunlar insan neslini ifsat etmeye çalışıyorlar. Allah (C.C.) kıyamete kadar insan neslinin devamını istemiş. Bunlar bu kuralı bozuyorlar. Herkes aynı cinsle ilişkiye girse insan nesli devam eder mi? Allah’ın (C.C.) kuralını bozdukları için Allah Teala da bunlara çok gazap ediyor.

Avrupa birliği sevdasına, batılılaşma sevdasına, dinimizin kurallarından, kendi öz kimliğimizden, namus değerlerimizden kopamayız arkadaş!

-Hocam bu sapkınlık Avrupa’nın birçok ülkesinde normal karşılanıyor. Son dönemlerde bizim ülkemizde de dernek kurmalarına izin verildi, birçok faaliyet yürütüyorlar. Bu sapkınlığın Avrupa’dan ülkemize yayıldığını görüyoruz. Bu konuda ve Avrupa Birliği’nin bize dayatmış olduğu konular hakkında ne söylemek istersiniz?

Bu sapkın akımlar bize hep Avrupa’dan geliyor zaten… Batı; Osmanlıyı türlü hilelerle, milliyetçilik akımlarıyla 1. Dünya Savaşı’nda parçaladı. Şimdi de dinimizi yok ederek, ahlakımızı bozarak, bizi içimizden yıkmaya çalışıyorlar. İngiliz Churchill’in bizim için bir sözü var; biliyorsunuz değil mi? “Onların içini boşaltacağız!” diye. Bizim milletimizin bin yıldır İslam’a büyük hizmetleri olmuştur. Bu milletin mayasında İslam var arkadaş! Sarhoşundan tut, berduşuna kadar bu millet namusuna düşkün bir millet.

Namus duygumuz son derece kuvvetli. İşte bunu bozmaya çalışıyorlar. Tamam; dünya bir küre, artık eskisi gibi mesafeler de uzak değil. İstediğin zaman her yere gidebiliyorsun, şimdi bütün dünya evimizin içinde. Dünyadan ayrı yaşayamayız, tamam; ama biz bu Avrupa Birliği sevdasına, batılılaşma sevdasına, dinimizin kurallarından, kendi öz kimliğimizden, namus değerlerimizden kopamayız. Eşcinselliği meşru göremeyiz.

Selçukludan, Osmanlıya bin yıldır, ehlisünnet inancına sarılmış niyeti halis bir milletiz. Şimdi Batı bu “mütecanis” milletin mayasını bozmaya çalışıyor. Bizim gücümüz ehli sünnet vel cemaat mayasından geliyor. Bakın İslam coğrafyası kan ağlıyor. Biz de ise gerek geçmişte İslam’a yapmış olduğumuz hizmetler adına gerekse ehli sünnet vel cemaat oluşumuzdan dolayı birleşmiş bir yumruk olmuşuz. Batı bunu biliyor. Bizden korkuyor. Çünkü Çanakkale’yi biliyorlar! Orada Türk’ü var, Kürt’ü var, Laz’ı var. İşte şimdi bu Çanakkale ruhunu bu tür lanetli işlerle, toplumumuzu ifsad ederek bozmaya çalışıyorlar.

Batı’da namus diye bir şey yok. Zinayı veya eşcinselliği ayıp saymıyorlar. Adamların kültürü bu; bizi de kendileri gibi yapmaya çalışıyorlar. Avrupa birliği hıristiyan birliğidir…

Tanzimat’la başlayan bu yıkım şimdi ise namus kavramını, ahlak kavramını yok ederek devam ediyor. Çünkü Batı’da namus diye bir şey yok. Zinayı veya eşcinselliği ayıp saymıyorlar. Adam eşini ya da kadın kocasını kıskanmıyor. Bizde bu var mıdır?

Yok. Olmaz bizim milletimiz buna razı gelmez. Adamların kültürü bu… Aile diye bir şey yok. Görüyorsunuz Avrupa’nın, Amerika’nın nüfusu yaşlandı. Avrupa’ya Amerika’ya gidin bakın hep yetmişlik, seksenlik… İnsanlar çocuk yapmıyor. Avrupa bas bas bağırıyor. Çocuk yapın diye. Niye? Nesilleri kuruyor da ondan. Şimdi Batı bizim de onlar gibi olmamızı istiyor. Aile yapımızı yıkacaklar. Bu tür ahlaksızlıkları, lanetli işleri meşrulaştıracaklar ki o demin bahsettiğim sarhoşunda bile olan iman mayasını, ahlak, namus mayasını bozabilsinler. Bizim milletimizi Avrupa Birliği milletiyle aynı kefeye koymaya çalışıyorlar.

Avrupa Birliği Hıristiyan birliğidir. Bizi de kendilerine benzetmeye çalışıyorlar. Demin de söyledim çünkü bizden korkuyorlar. Bizim imanımızla, namusumuzla, karakterimizle oynuyorlar. Erkek erkeğe, kadın kadına kanun koyduracaklar. Bu mayayı bozacaklar. İçimizi boşaltacaklar. Bizi Melun bir millet haline getirmeye çalışıyorlar. Korkunç olan tarafı budur. Yine bir anımı anlatayım. Bir gün camide vaaz ediyorum. Vaazda polisler de emekli askerler de hâkimler de var. Televizyonda görmüştüm. Dedim ki benim polisim homoseksüelleri, taşımak için görev yapmaz arkadaş! Canı, namusu korumak için görev yapar dedim… Bir gün ana caddeyi, bu homoseksüeller kapatmış. Polis, beyefendi! Beyefendi! Lütfen! Lütfen! diyor. Beni polisim homoseksüele beyefendi demez! Lütfen demez! dedim. Sonra baktım polisler amirler beni ziyarete geldi. Hay Allah senden razı olsun hocam. Duygularımıza tercüman oldun dediler.

Biz Avrupalı değiliz. Biz Müslümanız; bizim karakterimiz onlar gibi değil. Biz Müslümanız biz farklıyız

-Hocam, son olarak toplumda eskiden bu tür çirkin işler aleni yapılamazdı. Şimdi ise her şey normalleşti. İnsanlar tepki de vermiyorlar bunu neye bağlıyorsunuz? Ne söylemek istersiniz?


Ben erkek erkeğe kadın kadına sapkın ilişkiler hakkında dinimizin kanununu size anlattım. Dinimizin kanunu böyle. Dini açıdan felaket bir şey bu… Bizim yok olmamıza sebeptir. Bu erkek erkeğe kadın kadına ilişkiyi kabullenirsek, meşru görürsek, yaygınlaştırırsak yok oluruz. Ben toplumda hiç bu tür sapkınlıklar yoktu demiyorum. Ama bu iş yaygınlaşırsa ve meşru görülürse o zaman hepimiz batarız, yok oluruz; Allah (C.C.) muhafaza buyursun. Bu sapkınlar kolera mikrobu gibidir; yalnız kendine kalmaz toplumu yok eder. Geçmişte toplumları yok eden kolera böyle değil mi? Bir anda koca milleti yok ediyor. Ben şunu söylüyorum: Bu milleti bozmayalım. En yukardan en aşağısına kadar karakterimizi bozmayalım. Benliğimizi dejenere etmeyelim. Biz Avrupalı değiliz. Biz Müslümanız; bizim karakterimiz onlar gibi değil. Biz Müslümanız biz farklıyız. Ama maalesef görüyoruz, toplumumuzu yavaş yavaş bozuyorlar. Dini yaşayış azaldı, dini bilgiler zayıfladı. Batı hayranlığı attı. Yani ilericilik atfediliyor. Medeniyet atfediliyor. Hatta birisi söyledi ya “Batılılar Müslüman olsa bizde Müslüman olacağız” diye. O kadar benliğimizi kaybetmişiz. Benliğini kaybeden adam yok olur. Şimdi iyice benliğimizi kaybediyoruz. İyice onlara benzemeye çalışıyoruz. Sonuç böyle… İnsanlarımıza dinimizi doğru bir şekilde anlatmak lazım. Bilinçlendirmek lazım. Tabi burada hocalara da çok kabahatler buluyorum… Bin yıllık İslam tarihimize uygun hareket etmemiz lazım. Eski öz kimliğimize sahip çıkmamız lazım. Biz dünyaya emir vermiş adamız. Kanuni’yi filmlerde kötü göstermeye çalışıyorlar ama o bir mektupla Fransa’yı hizaya çekmiş, “Hey diyor! Fransa diyor! hizaya gel, yoksa ben gelir seni hizaya çekerim” diyor. Allah (C.C.) bu millete böyle bir izzet vermiş. Nereden nereye! İşte bu ruhumuzu tekrar kazanmamız lazım. Aksi halde akıbetimiz kötü olur.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.