Mirzabeyoğlu - Erdoğan görüşmesi Parelelcileri Germiş!

    Zaman gazetesinde yazan Mümtazer Türköne,  Mirzabeyoğlu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Haliç Kongre Merkezinde ki görüşmesi üzerinden neye hizmet ettiği belli olan ve hakaret içeren bir yazı kaleme aldı..Cumhurbaşkanı Erdoğan  Başbakanlığı döneminde "AK PARTİ kapatılsın" diyen Zaman gazetesi yazarı Mümtazer Türköne'ye "Paralel yapının uşağı" demişti...


İşte O Yazı :


(...) Erdoğan bir din siyaseti yapmıyor, sadece en berbat haliyle dini siyasetine alet ediyor. Muhataralı “Taşhiye davası” üzerinden taarruza geçmesi, bu açığa işaret ediyor. İslamcılığın geçmişte istisnai yegane şiddet ekolünü üretmiş Kumandan’ı ile, Haliç Kongre Merkezi’nde görüşmesinin de bu çerçeveye giren bir anlamı olmalı. Erdoğan, siyasî macerasının başında çekirdek kadrosunda yer alan ekibini (...) kurda kuşa yem ederken, etrafı eski dava adamları ile değil kaşarlanmış profesyonellerle çevreleniyor.


(...) Dün ekonomik istikrarın en büyük teminatı görülen Erdoğan, yeni konumlandığı kutupta cari açıktan daha büyük bir tehlike oluşturuyor. Ekonominin bu yükü taşıyacak takati yok.


Mesele basının susturulmasından ibaret değil, Türkiye batıyor.


Mümtazer Türköne / ZAMAN

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.