Serkan Tüzün'e karşı Linç Kampanyası başlatıldı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin Paralel Yapı’ya destek vermesi nedeniyle parti ile yollarını ayıran Alperen Ocakları bugün itibariyle ikiye bölündü, Büyük Birlik Partisi’ne bağlı Alperen Ocakları’ndan bir grup, parti ile bağını kopararak  Serkan Tüzün önderliğinde “Alperen Ocakları Derneği” isimli yeni bir oluşum kurdu.

Alperen Ocakları Genel Başkanı  Serkan Tüzün resmi açıklamasında; “Büyük Birlik Partisi’nin mevcut genel başkanının ve çekirdek yönetiminin idealize ettiğimiz fikirleri ve misyonunu üstlendiğimiz değerleri temsil edebilme kabiliyetine ve samimiyetine sahip olmadığını düşünmemiz hasebiyle kendilerine mesafeli olduğumuzu, onların kararlarının, kelamının ve izledikleri siyasi yol haritasının bizleri kapsamadığını deklare ederiz.” Açıklamasında bulunurken ulusalcı-milliyetçi cepheden Serkan Tüzen’e karşı linç kampanyası başladı.

Milliyetçiler.com isimli internet sitesinde, BBP’den ayrılan Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün’ün İBDA fikriyatından olmak suçmuş ve yasakmış gibi bir şekilde yansıtılıp İBDA-C üyesi olmakla suçlandığı gözükmekte.. Milliyetçiler adı altında açılan fakat milliyetçi mi yoksa milliyetçilik adı altında açılan alakasız bir grubun yayın organı mı olduğu anlaşılamayan sitede,  Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün’e Ekmeleddin İhsanoğlu’nu desteklemediği için hain yaftası yapıştırılıyorken ,  Büyük doğu ve  İBDA fikriyatını yaptıkları algı operasyonu ile terörist bir hareketmiş gibi lanse etmeye çalışan buna benzer odakların geçtiğimiz gün gerçekleşen Salih Mirzabeyoğlu konferansını da aynı şekilde yansıttığı göze çarpmakta.Bu Odakların İBDA mimarı Mütefekkir Salih Mirzabeyoğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Haliç Kongre merkezinde yaptıkları görüşmeyi de aynı şekilde çarpıtarak yansıttıklarına şahit oluyoruz..

İşte bahsi geçen sitede ki o haber :
‘’SERKAN TÜZÜN İBDA-C ÖRGÜTÜNE Mİ BAĞLANDI ?
Büyük Birlik Partisi'nin, Ekmelledin İhsanoğlu'nu destekleme kararı aldıktan sonra, ''oyumuzu Ekmelledin'e vermeyeceğiz'' diye basın açıklaması yaparak; BBP'yi ihanetle suçlayan Serkan Tüzün'ün kime bağlandığı ve neye hizmet etmeye başladığı, bu fotoğrafa bakarak açığa çıkmış oldu.
Turan'a gidene yol İslam ahlakına, Cemiyete, Adamlığa, Delikanlılığa, Türklüğe,  Türkiye Cumhuriyetine, Muhsin Yazıcıoğlu'nun yoluna ve Atatürk'ün izinden gitmediğini ele vermiş oldu.
Zira yanında poz verdiği Servet Turgut, ÇETECİLİK oynayan, sokağa bile yalnız çıkmaya cesaret edemeyen, Gazi Üniversitesi kampüs sınırları içerisine tayfası olmadan giremeyen, Yüce Başbuğ Atatürk'ün büstüne ve anıtına '' PUT'' diyecek kadar; Türk düşmanı şerefsizin tekidir.
Unutmayacağız ve unutturmayacağız; Özgür Kürdistan'a giden yolda, Serkan Tüzün'ün de katkısı yok diyenlere ispatımız hazırdır.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden önce göstermiş oldukları ''anti Ekmelledin'' probagandasının zaferini kutladıkları an (O SIRITAN YÜZ İFADENİZİ TÜRK MİLLETİ BOZMASINI İYİ BİLİR)
Milliyetciler

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.