Şişli Belediyesi'nde şok iddia

Ulusal Kanal'ın ulaştığı görüntülerde; Mustafa Sarıgül'e yakın isimler, Hayri İnönü'nün danışmanı Boysan Yakar'ı Belediye binasında darp ediyor.

Ulusal Kanal'ın ulaştığı görüntüler, Sarıgül ile İnönü arasında yaşanan krizi başlatan dayak iddiasının görüntüleri. 
Görüntülere göre, İnönü'nün danışmanı Boysan Yakar koridorda bir kişi ile görüşüyor. O sırada arakasından 6-7 kişilik bir grup yaklaşıyor. Durumdan habersiz olan danışman, görüştüğü kişi ile sohbetini bitirip merdivenlere doğru yöneliyor.

Bu sırada koyu renk takım elbise giyen bir kişi Boysan Yakar'ın önünü kesiyor ve bir yumruk atıyor. Yere düşen Yakar'a 8-10 kişilik grup tekme ve tokatlarla saldırıyor.

Yakar bir süre darp ediliyor. Güvenlik görevlileri ve çevrede bulunanlar araya giriyor ve Hayri İnönü'nün danışmanını saldırganlardan kurtarıyor. 

Sarıgül'ün ekibi, Belediye Başkanı İnönü'nün danışmanı Boysan Yakar'ın bulunduğu üst kata çıkmak isteyenleri de engellliyor. Merdivenlerin başındaki takım elbiseli bir kişi insanları merdivenden geri çeviriyor.

Kaynak: Ulusalkanal 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.