Üsküp'te Başbakan'a sarılıp Ağladı..

Üsküp ziyareti kapsamında Başbakan Davutoğlu, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu da Türk Çarşısına gitti. Burada ilk olarak Murat Paşa Camiini ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, cemaate hitap etti.



YOĞUN İLGİ

Cami çıkışında Başbakan Davutoğlu'nun çarşı gezisine eşi Sare Davutoğlu da eşlik etti. Burada vatandaşlar Başbakan Davutoğlu'na yoğun ilgi gösterdi. İlgi nedeniyle zaman zaman izdiham da yaşandı. Üsküp'lü soydaşların isteğini kırmayan Başbakan Davutoğlu, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

BAŞBABAKAN'A SARILIP AĞLADI

Gezi sırasında 70 yaşındaki Recep Murat isimli vatandaş Davutoğlu'nun yanına gitti ve ona sarılarak hüngür hüngür ağladı. Yaşlı adamı Davutoğlu sakinleştirmeye çalıştı. Davutoğlu, yaşlı adama bir daha ki Üsküp ziyaretinde kendisini evinde ziyaret edeceği sözünü verdi. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.