T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) chp , ergenekonun siyasi koludur.. dtp , pkk nin nasil siyasi kolu ise..

Levent Ersöz, GATA'ya gitmek için doktorları tehdit etmiş
Ergenekon terör örgütünün tutuklu sanıklarından emekli Tuğgeneral Levent Ersöz'ün GATA'ya sevkini yaptırabilmek için doktorları tehdit ettiği öğrenildi. GATA'ya sevkinin yapıldığı gece gönderildiği bir önceki hastanede ambulanstan inmeyerek tedaviyi kabul etmeyen Levent Ersöz'ün "Bana bir şey olursa sorumlusu siz olursunuz." diyerek doktorları tehdit ettiği belirlendi.

Ergenekon davası kapsamında tutuklanan emekli generallerin Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ne (GATA) sevkleri üzerine başlatılan soruşturma devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Ergenekon tutuklusu emekli Orgeneral Şener Eruygur'un eşine ait, internete düşen ses kayıtlarının doğrulanması üzerine Adalet ve Sağlık bakanlıkları harekete geçmişti. Mukaddes Eruygur, GATA'dan bir doktorla yaptığı konuşmada, "12. ve 14. Ağır Ceza Mahkemeleri bizden." diyordu. Doktor ise Şener Eruygur'un sağlık durumunun iyi olduğunu ve istenildiği takdirde hemen taburcu edileceğini anlatıyordu. Ses kayıtları üzerine Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığı, Levent Ersöz ile İbrahim Şahin'in sağlık durumlarıyla ilgili soruşturma başlattı. Levent Ersöz, Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Hastanesi'nden Silivri Cezaevi'ne, oradan Silivri Devlet Hastanesi'ne, ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilmişti. Ersöz, Haseki'de 1,5 saat boyunca ambulanstan inmemiş ve son olarak 10 Şubat 2009'da GATA'ya sevk edilmişti.

Tierisch gut! KOSTENLOSE E-Mail-Animationen - von IncrediMail! Hier Klicken!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.