T a r a f s ı z D e ğ i l i z

(anadoluhaber) Menderes'in aşklarımı yoksa ?..

 

Menderes’in aşklarımı yoksa heyuladan kaçamayanların korkudan ıslık çalması mı?

 

Değerli bir yazı arkadaşımız. Bana Menderes hakkında son ortaya atılan evli kadınlarla, kocalarının da bilgisi dahilinde ilişki kurduğu hakkındaki son ortaya atılan iddialardan birisinin yazı linkini de göndererek aşağıdaki acı ve hepimizi içten yaralayan bu konuyu ülkemizin bir türlü içinden çıkamadığı, düşürülmüş olduğu bu rezaletler çukurundan duyduğu acıyı dile getirmiş.

 

SAYIN ŞİMŞEK,

BU KADAR DEYYUS VE PEZEVENGİN ARASINDA İYİ DE YAŞIYORUZ.

NE DERSİNİZ?

BİR ÖMÜR BÖYLE Mİ GEÇECEK?

SELAM VE SAYGILARIMLA.

 

Sayın xxxx Bey

Bu hikâyelerin neresi ne kadar doğrudur bilmiyorum. İnanmıyorum da diyemem. Ama anlatıldığı şekliyle doğruluğundan da derin kuşkularım var.

Menderesin Yassı ada mahkemelerinde bir sözü vardır.

Mealen. Bizi ölüme mahkûm edip öldürebilirsiniz ama ölülerimiz sizi bir heyula gibi daima takip edecektir.
Menderesin Ayhan Aydan ile bir ilişkisi olduğu yassı ada mahkemelerinde çocuk düşürme davası olarak gündeme geldiğinden biliyorduk. Fakat halk bunu onun günahı olarak kabul edip. Onu bu günahı ile birlikte kabul etmeye devam etti.

Bu işleri yakından bilenler 28 Şubat da Sisi adlı travestinin ne kadar ve kaç tane üst bürokrat ve devlet adamı ile ilişki kurup sonrada o ilişkilerin videoları ile onları tehdit edip 28 Şubat ihanetini sözde ordu aslında İsrail adına desteklemeye mecbur bırakıldığını gördüğümüzde şaşıp kalırız. Sauna çetesinin ve diğer devlet içi destekli şantaj çetelerinin işleri ileride ortaya çıktığında durumun vahameti daha da korkunç gerçek yüzü ile ortaya çıkacaktır.

Bu yüzden şimdi bu ne kadarı doğru olduğu gerçekten şüpheli kurguların günümüzde sürüp gitmekte olan  bir zamanların Matild Manukyan fuhuş çete ve tuzaklarının hala sürmekte olan Gladio destekli uzantılarının yanında adının bile anılacak boyut da masum kalacaklarını hayretle görürüz.

Şimdi benim üzerinde durduğum iki nokta var. Birisi sizin yazdığınızla aynı diyebilirim. 1962 senesinde mahkûmken Almanya’ya kaçan DP. Milletvekili adını hatırlayamadım soyadı Akşemsettinoğlu bizlerden yardım istemişti. O güzel isimli adama maddi yardım için arkadaşlarıma borçlanmıştım. Sonra birkaç kadeh içtiğimiz sohbet sırasında bana, kendilerine haksızlık yapıldığını aslında ihtilal olmasa içlerinden bir grubun chp ile birlikte camilere Kilisedeki gibi sıralar koyup halkı bir birinin ayağının bastığı yere secde etmekten kurtaracakları gibi çok güzel projeleri olduğundan falan söz etti. Daha o gün ülkenin demokratı bunlarsa chp lisi nasıl olur diye dehşet içinde kalmıştım.  

Ama şu sırada gündeme bu haberlerin düşüşünü ben doğruluğu bir yana neden bunca yıldır değil de şimdi diye düşünüyorum, asıl merak ettiğim bu. 1960 dan bu yana 59 yıl geçti. Yani 59 yıldır o günün Başbakanı ve iki bakanının şahsında, milli iradeyi idam eden o lanetli kahpeler diktasını, o üç şehidin ölülerinin bir heyula gibi hala sadece onları değil o lanetliler diktasının varislerini de süresiz bir lanet gibi takip ettiği gerçekliği de inkâr edilemez bir gerçeklik olarak sürüp gitmektedir.. Bu lanetlilik diğer tüm ihtilalları ve ihtilacılar ile destekçilerini de aşağılık ve iğren lanetliler olarak bulaşıcı cüzzamlılar gibi halkın zihninde iğrençleştirmeye devam etti ve ediyor.

O günlerin CHP+Ordu= iktidar formülünü günümüzde askeri+mülki lanetliler +chp= millet düşmanları koalisyonu gizli iktidar açık müzmin muhalefet ve vatana millete ihanet hareketleri kaynağı şeklinde zihinlere silinmez bir şekilde kazıdı.

İşte bu yüzden lanetliler. Kendi büyüleri ile bu lanete uğradıklarını bildiklerinden şimdi yeni bir büyü ile bu lanetten kurtulmak  ve halkın en azından bir kısmını yeniden yanlarına çekmek istiyorlar.

Bu yüzden kendilerini lanetlemiş olan üç şehidin heyulalarının takibinden bu abartılarak geliştirilmiş haberleri, çarşaf açılımlarındaki doğruluk kadar doğrulukla kendi lanetlerini kaldırmakta kullanmak istiyorlar. Kendilerine demokratik meşruiyet arayışlarının yanında lanetlenmelerine sebep olan milli irade sembollerini de kirleterek, zaten onlarda pek temiz değilmiş dedirterek kendi pisliklerini örtmekte kullanmak istiyorlar.

Kaldı ki ülkemizde zaafları olmayan veya ileride şantaja uygun dosyaları bulunmayanların zaten o günlerde de devlet adamı olması imkânsızdı.

Ama bir şeyi de unutmayalım. Bu ülke karısını kullandırarak kendisini sisteme ve rejime uygun bir kişi olarak ispatlamayanların üst makamlara geçit bulması çok zor bir ülke olarak, ülkemizden çekilen düşman tarafından böyle dizayn edildiğinden, bu açıklanması hoş olmayan bir gerçeklik olarak sürüp gitmektedir..

Rejimin din düşmanlığı da zaten ne kadar dinin kınadığı fiillere müptela olanlar varsa, eşcinsel, kodoş, pezevenk, ahlaksız, çıkarcı sefih vs. bunlardan hizmet almaya meraklı olanları yüksek makamlara taşıyarak mevcut rejimi yani Türk milletini adından başka bir değeri kalmayacak şekilde Türk den başka bir şeye dönüştürüp İsrail’in bölgedeki badigartları olarak kullanmayı hedefledi.

Dikkat ederseniz badigart değil badigartları diyorum.. Çünkü tek başına bir büyük güç olmasının istenmeyeceği için önce parçalanıp sonra her biri, bir birleri ile geçinemeyen badigartlar olarak İsrail tarafından işe alınmayı bekleyecekler.

Bu Yüzden ben bu haberlerin insaf zaaflarından kaynaklanan Menderes Ayhan Aydan aşkı dışındaki bölümlerini yeni bir kurgu roman olarak görüyorum.

A.D.Şimşek

 


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.