2 Mart 2009

(anadoluhaber) Profesyonel ordu şartdır ama

Bir vatandaş bir tartışmaya verdiği cevap da

 

OYAK'I SATAN VEYA SATILMASINA GÖZYUMANLAR ORDU'YU ÖZELLEŞTİREREK,

MİLLETİN ORDUSUNU LAĞVEDİP, MİLLETE KARŞI, KENDİ ÖZEL GÜVENLİK GÜCÜ HALİNE GETİREBİLİRLER DERSEK SUÇ OLUR İYİSİ Mİ BU TÜR TARTIŞMALARA HİÇ GİRMEYELİM KIZLAR. HEM SİZE NE?

 

Demiş

Ordunun asker ve diğer kaynaklarının milletimiz tarafından temin ediliyor olması orduyu bizim yapar mı? Cevap hayır. Eğer biz yani millet yani bizim seçtiğimiz TBMM o orduyu yöneten kadroları Meclise bağlayacak yasa çıkaramıyor. Emir veremiyor vermeye kalktığında kendi dayağı yiyiyorsa, ama uluslar arası yabancı güçler ve içerideki işbirlikçileri onlara yeni bir anayasa yapıp bu halkın temsilcilerinin ellerini kollarını sıkıca bağlayın. Öyle bir mahkeme kurunki sadece size itaat etsin ve öyle bir terfi düzeneği ve yeni personel alımı oluşturun ki, orduya subay ve diğer maaşlı personeli alışta asla millete yakın duranların alınmaması ve yanlışlıkla alınanlar olursa mahkeme yolu kapalı olarak ordudan atılmasını sağlayacak düzenekleri yerleştirin. Milli değerlere bağlı unsurları kimsenin size hesap soramayacağı şekilde garson aşçı ayakkabı boyacısı şoför olarak ve istediğinizde provokasyonlarınız da harcamak üzere kurbanlık koyunlar gibi kullanacağınız diktanızı kurun. Sadece silah ve cephane açısından milletinize karşı kullanmaya yetecek kadar ve bizim hizmetimizde bölgenizde bizim mafya timimiz olarak komşuları tehdit edecek kadar güçlü olun. Daha büyük düşmanlara karşı biz sizi içeride de dışarıda da koruruz diyorlarsa o ordu ihtilal yolu ile tüm bunları yerine getiriyorsa o ordu millimidir.

Profesyonel ordu günümüzde lazımdır ve şarttır. Ama terfi ve tayinleri TBMM si Başkanlık konseyine bağlı ya da dünyada olduğu gibi Savunma bakanına bağlı olmalı asla başına buyruk kalmayacak ve iç politikaya kesinlikle karışamayacak şekilde yasalarla sımsıkı bağlanmalıdır. İçlerinden TC.Başbakanına pezevenk diyebilecek kadar aşağılık kişilerin generalliğe kadar terfi edebilmesini bırakın daha ilk edepsizliğinde er rütbesine düşürülecek bir düzenek de şarttır. İçinden hane halkına havlayan ve saldıran köpek gibi kendi halkımıza ve milli dini değerlerimize saldıran azınlık ya da mankurtlaştırılmış olanların derhal yasal bir şekilde ordudan atılmaları sağlanmalıdır. İtirazlar hukuk içinde çözülmeli gerekli hukuki sistem oluşturulmalıdır. Bu konudaki ihtilaflar TBMM de çözülmelidir. Bu konuda oylar gizli tasnif açık parti kararı almak ise cezai yaptırıma bağlanmalıdır. Meclise ve millete hesap vermeyen orduyu kimse bağımsız sanmasın. Millete ve meclise bağımlı olmayanın mutlaka gayri meşru bir bağımlılığı olduğundan kuşku duyulmamalıdır.

Çünkü dünyada kurulu düzenek her şeyin bir şeylere bağımlı olduğu gerçekliğidir. Milleten bağımsız olanın da hesaba çekenleri vardır ve bu hesap sorucular genellikle dışarıdan gazel okuyanlar ile onların içerideki iş birlikçileridir.

A.D.Şimşek


--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.