14 Mart 2009

(anadoluhaber) Weiterl.: Evrimcilere Net Cevap - 14.03.2009

 
 
-------
VATİKAN DARWİNİSTLERE TESLİM OLDU

Hıristiyanlığın sembolü olan Vatikan, DARWİNİST DİKTATÖRLÜĞE RESMEN TESLİM OLDU.

Yüce Allah'ı yüceltmesi, O'nun yarattığı güzellikleri insanlara tanıtması, Allah'ın üstün yaratıcı gücünü insanlara göstererek Rabbimiz'i Bir ve Tek olarak anıp coşkuyla insanlara ulaşması gerekirken, VATİKAN, şu anda dünyayı dinsizliğe ve zulüm sistemine götüren DARWİNİZM'İN PROPAGANDASINI YAPMAKTADIR.

-------------------------------------------------

TÜRKER ALKAN DARWİNİSTLERİN ALDATMACASINA KANMAMALI

Türken Alkan, Radikal gazetesindeki 4 Mart 2009 tarihli yazısında, Yaratılışı savunanlar ile evrimciler arasındaki kavganın yersiz olduğunu, her ikisine birden inanmanın hiçbir sakıncası olmayacağı yorumunda bulunmuştur. Alkan, yazısında, Yaratılışı savunanlar tarafından evrim fikrinin kabul görmemesinin psikolojik sebeplere dayandığını iddia etmiş ve bu tartışmanın bu sebeple sona ermeyeceğini ileri sürmüştür. Fakat Sayın Türker Alkan, bu yorumlarıyla, çağımız Darwinistlerinin son psikolojik savaş yöntemlerinin tesirinde kalmış gibi görünmektedir.

-------------------------------------------------
1.5 MİLYON YILLIK AYAK İZLERİ HAYALİ EVRİME YEPYENİ,
SARSICI, ŞİDDETLİ BİR DARBEDİR

21. yüzyıl Darwinizm'in çöküşünün ilan edildiği yüzyıldır. Darwinizm'in çöküşünü ilan eden 100 milyon fosilin deşifre edilmesinin ardından teoriye en büyük darbe yeni bulunan bir insan ayak izi fosilidir. Bu fosil, günümüz insanının, Darwinistlerin tüm iddialarının aksine, 1.5 MİLYON YIL ÖNCE YAŞAMAKTA OLDUĞUNU GÖSTERMEKTEDİR.

Kenya'da bulunan fosil, fosili bulan Darwinist bilim adamlarının ortak kanaati ile, GÜNÜMÜZ İNSANINDAN FARKSIZDIR. Birden fazla bulunan ayak izleri arasında bir çocuğa ait olan bir ayak izi de yer almaktadır. Science dergisine ve ardından Reuters, BBC News gibi haber kanallarına konu olan ayak izi ise; ayak izinin büyüklüğü, parmak aralarındaki boşluklar ve toprağa derinliği dikkate alınarak yapılan ölçümlere göre 1.79-1.80 boylarında bir insana aittir. Aynı ölçümlerden ağırlık, adım uzunluğu ve yürüyüş şekli de anlaşılabilmektedir. AYAK İZİ ÜZERİNDE YAPILAN TÜM BU ÖLÇÜMLER, GÜNÜMÜZ İNSANI İLE AYNI ORANLARI VERMİŞTİR.

-------------------------------------------------

DARWİNİST DİKTATÖRLÜĞÜN SONU: İSA MESİH'İN GELİŞİ YAKLAŞTI

Darwin, bundan tam 150 yıl önce, Türlerin Kökeni kitabında şu itirafı yapmıştı: 

Eğer gerçekten türler öbür türlerden yavaş gelişmelerle türemişse, NEDEN SAYISIZ ARA GEÇİŞ FORMUNA RASTLAMIYORUZ? Neden bütün doğa bir KARMAŞA HALİNDE DEĞİL DE, TAM OLARAK TANIMLANMIŞ VE YERLİ YERİNDE? Sayısız ara geçiş formu olmalı, fakat niçin yeryüzünün sayılamayacak kadar çok katmanında GÖMÜLÜ OLARAK BULAMIYORUZ?.. Niçin her jeolojik yapı ve her tabaka BÖYLE BAĞLANTILARLA DOLU DEĞİL? Jeoloji iyi derecelendirilmiş bir süreç ortaya çıkarmamaktadır ve belki de BU BENİM TEORİME KARŞI İLERİ SÜRÜLECEK EN BÜYÜK İTİRAZ OLACAKTIR. (Charles Darwin, The Origin of Species, s. 172, 280)

Darwin, 150 yıl sonra haklı çıktı. Yeryüzünün hiçbir tabakasında Darwinistlerin varolduğunu iddia ettikleri ara geçiş formlarına ait tek bir tane bile fosil bulunamadı. Teorisi, kendi öngördüğü şekilde tam anlamıyla BÜYÜK BİR ÇÖKÜŞE UĞRADI.

-------------------------------------------------

DAWKİNS! RAHİPLERLE TARTIŞARAK BİR YERE VARAMAZSIN

Sayın Adnan Oktar'ın karşılıklı bilimsel deliller getirerek tartışma talebini korkuyla geri çevirmiştin. Şimdi ise ancak ortaokul çocuklarıyla, rahiplerle tartışıyorsun. Zafer kazanacağını sanıyorsan mahçup olursun. Darwinizm konusunda hiçbir bilgisi olmayan bir rahibi yenmek başarı mı olacak? Eninde sonunda Sayın Adnan Oktar karşına çıkacak, o zaman ne yapacaksın? 

Yaptıklarının şov amaçlı olduğu hissediliyor, bir Afrika maymunu olduğunu iddia edip duruyorsun. Oysa üstadın Darwin'in bu konudaki açıklamasını çok iyi biliyorsun: 

Bende korkunç bir şüphe uyanıyor: Acaba, daha aşağı hayvanların aklından gelişmiş olan insan aklının kanaatleri, HERHANGİ BİR DEĞERE SAHİP MİDİR, ya da BİRAZCIK OLSA DA GÜVENİLİR MİDİR? Herhangi biri BİR MAYMUNUN AKLININ KANAATLERİNE GÜVENEBİLİR Mİ? TABİ EĞER BÖYLE BİR AKLIN HERHANGİ BİR KANAATİ VARSA...

-------------------------------------------------

DAWKINS, ÇARESİZLİKTEN KÜÇÜK ÇOCUKLARI
KANDIRMA PEŞİNDE

Ateist Richard Dawkins, Yaratılış gerçeğini ispat eden 100 milyon fosilin ortaya çıkmasının ardından derin bir sessizliğe bürünmüştü. Yıllardır tüm Darwinistlerin ısrarla saklamaya çalıştıkları bu fosillerin Darwinizm'i şiddetli şekilde yerle bir etmiş olduğunu görmüş ve dehşete kapılmıştı. Bu fosillerin önemli bir kısmının sergilendiği Yaratılış Atlası'nın tüm dünyaya yayılmasını ise şiddetli bir panikle izlemişti. İnsanların kitleler halinde Darwinizm'i terk etmeye başlamasını da aynı panik ile karşıladı. Öyle ki, kendi ülkesi İngiltere'de "canlıları Allah yarattı" diyenlerin oranının %75 olduğunun anlaşılması karşılığında, kendi halkına "cahil" demekten çekinmedi.  Yaratılış Atlası'na ve Sayın Adnan Oktar'a karşı avami yöntemlerle saldırılara başladı. Bilimsellik yerine bu yöntemin kendince işe yarayacağını zannetmişti, ama yanıldı. 

 
Tierisch gut! KOSTENLOSE E-Mail-Animationen - von IncrediMail! Hier Klicken!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş ,Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
 Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
 Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.