22 Kasım 2009

[anadoluhaber:36242] Soru: Sevgili Sivilay Abla, neden ordumuz her aleyhte yazıdan sonra bu kadar sinirleniyor?

Soru: Sevgili Sivilay Abla, Genelkurmay kendilerini eleştiren her haberden sonra agresif açıklamalar yapıyor. Bize yapılan bu saldırılara karşı kararlılıkla, yılmadan vesaire vesaire. Peki, neden ordumuz her aleyhte yazıdan sonra bu kadar sinirleniyor. Bu ruh halinin sebebi nedir? (Erim Taviloğlu)

Cevap:
Sevgili Erim, geyler, sürekli asabi olan erkekler için “itiraf etse rahatlayacak” derler. Bu sinirlilik halinin, bir türlü kabullenememe, itiraf edememeden kaynaklandığını düşünürler.

Bu da aynı hesap. Yılların mahalle kabadayısının raconu artık eskisi gibi sökmüyor. Kabadayıların zamanı geçti. En çelimsizimizin, en suçiçeği geçirmiş suratlımızın mahallenin muhtarlığına seçilebileceği bir sistem geldi. İşte kabadayı bunu bir türlü anlamıyor. Özür dilemeyi geçiyorum, bıyıklarını sıvazlayıp, sağ elini kalbinin üzerine koyup bir “pardon” bile diyebilse rahatlayacak.

Her yazılıdan, her sözlüden 10 almaya alışmış sınıfın en mükemmeli, en hatasızı bir tanesinden 7 alsa rahatlayacak.
Bizim ordu bu kusursuz ağır abi halini bir üzerinden atsa çok ciddi rahatlayacak, dünya varmış diyecek.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.