22 Kasım 2009

[anadoluhaber:36257] Soru: Sevgili Sivilay Abla, Genelkurmay'ın toplumu biçimlendirme planı olarak gazetelerde yayımlanan belgelerden anladığım kadarıyla, TSK, türlü filmler çevirmenin yanı sıra irtica konularında düzenlenecek bir sempozyum için 250-300 bin lira para ayı

Soru: Sevgili Sivilay Abla, Genelkurmay’ın toplumu biçimlendirme planı olarak gazetelerde yayımlanan belgelerden anladığım kadarıyla, TSK, türlü filmler çevirmenin yanı sıra irtica konularında düzenlenecek bir sempozyum için 250-300 bin lira para ayırmış. Bir sempozyum kaça mal olur ya da 300 bin liraya yapılacak sempozyum nasıl bir şey olur? Merakımı giderirseniz çok sevinirim. (Hasan Kartal)

Cevap:
Sevgili Hasan, anlaşılan bu planları yapan hem darbe seviyor hem para seviyor. Zaten oldu olası bizim ülkemizde vatan kurtarmak hep kazan-kazan mantığıyla çalışmıştır. Devlet için bir koyan karşılığını on misli, yirmi misli alır. Kardeş kardeşi vurmasın diye gelir, OYAK’ı alır gider.

Sempozyum için bunca para ayrılmasının nedeni de bu olsa gerek. 300 bin liraya sempozyum değil kâinat güzellik yarışması bile yaparsın. 300 bin liraya sempozyumu geç, sempozyumun yapılacağı binayı bile yaparsın. 300 bin lirayı irtica sempozyumu için harcayacağına, bu parayı irtica isteyenler arasında bölüştürsen hepsini ikna eder, irtica istemekten vazgeçirirsin. Sorunu da kökünden kazımış olursun.

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
        Bu grubun  hiç bir siyasi oluşum, parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır. Müslüman Anadolu İnsanının Tarafında yer alan Gerçek Vatanseverliği ilke edinmiş, Anti Emperyalist HABER BİLGİ PAYLAŞIM  STANDIDIR.."
      Grupta yayınlanan  yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.Ayrıca harici linklerden de Anadolu Haber Günlüğü Mesul değildir...

Grup Yöneticileri Mail Adresleri Aşağıdadır
kurtulusyolu99@gmail.com
bahadirserhad@gmail.com
forevermirza@gmail.com

Bu gruba posta göndermek için, mail atın: anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.