Donald Trump öldü mü?

ABD başkanı Donald Trump’ın öldüğüne dair iddia gündeme bomba gibi düştü. Trump'ın uğradığı bir suikast sonucu öldüğü iddia edilirken resmi bir açıklama yapılmadı.
Twitter’da ise Donald Trump’a suikast düzenlendiğine dair iddialar var..

Twitter’da Trump’ın öldüğüne dair açılan #Trumpisdiedetiketi ilk sıralarda yer alıyor.

WASHİNGTON-MOSKOVA HATTINDA HAREKETLİLİK

Washington ve Moskova'da olağandışı hareketlilik haberleri son dakika olarak duyuruldu. ABD ve Rusya'nın ardından Avrupa Komisyonu üyeleri de Brüksel'de acil toplantıya çağrılınca ‘Dünyada ne oluyor?’ sorusu sorulmaya başlandı.

Moskova - Washington hattında yaşanan hareketliliğin ardından ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence, acil koduyla Beyaz Saray'a çağrıldı. Bu gelişmenin ardından kısa bir süre sonra Putin, tüm randevularını iptal ederek, Savunma Bakanı Şoygu ile görüşmesi dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Aynı dakikalarda Avrupa Komisyonu Güvenlik Konseyi de Brüksel'de acil bir toplantıya çağrıldı. Çin Komünist Partisi (ÇKP) Merkez Komitesi'nin de acil olarak toplandığı iddia edildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.