İngiliz uzmandan korkunç iddia: Koronavirüs değil, frekans silahı

Koronavirüsün belirtilerini zatürre ile karşılaştıran İngiliz uzman, salgının ilk kez Wuhan'da ortaya çıktığını hatırlatarak korkunç bir iddia ortaya attı. "Sizce zatürre için 'balgam' olmayan kuru öksürük biraz tuhaf değil mi? diyen uzman 5G teknolojisinin bir frekans silahı olduğunu ima etti.

Koronavirüsün nefes alamama sıkıntısına yol açtığını hatırlatan İngiliz uzman, "Sizce zatürre için 'balgam' olmayan kuru öksürük biraz tuhaf değil mi? Bir de ortada başka hiçbir sebep yokken aniden yere düşüp kalma durumu var. Bu belirtilerin hepsi virüsle tamamen alakasız bir sebepten olamaz mı?" diye sordu.

Koronavirüsün yayıldığı Çin'de 5G teknolojisinin tamamen çalışır durumda olduğuna dikkat çeken İngiliz uzman, şunları söyledi:

"Zatürrede hepimizin bildiği ciğerlerin sıvı toplaması yani balgamla dolmasıdır. Koronavirüs vakalarında ise bulgulara göre insanların ciğerlerinde sıvı toplanmıyor. Ateşle başlıyor ve bunu kuru öksürük takip ediyor. Kuru öksürük ve balgamsız. Peki zatürreden nöbet geçirildiği görünmüş mü? Oysa Çin'den gelen görüntülerde nöbet geçiren insanlar görüyoruz. Belirtiler arasında ateş de var ama ateş olmadan da olabiliyor. Ateşlenmeden grip geçireni göreniniz var mı?"

'İlk 5G teknolojisi Wuhan'da kullanıldı'
"Çin'deki internet sitelerinde 2018 yılında paylaşılan bilgiye göre Wuhan şehrinin 5G için pilot bölge olduğunu biliyoruz. Haberin duyurulduğu sitelerde 'Pilot bölge olarak Wuhan'da geniş bir 5G ağ mühendisliği programına başlanacaktır.' ifadesi kullanılıyor. Sonuç olarak da Çin 2019 sonbaharında 5G'yi kullanmaya başlıyor ve hastanelerin 5G kablosuz teknoloji ile donatılmasına öncelik veriliyor."

'Çin gerçek rakamları neden saklıyor?'
"Basının topluma korku pompalamak için virüs haberleri birbiri ardına yayınlanırken Çin hiçbir zaman gerçek rakamları vermedi. Kamuoyuna söylemedikleri ve hiçbir zaman da söylemeyecekleri şey bu insanlara tam olarak ne olduğu sorusunun cevabı. Zaten bunu söyleseler insanlar 5G teknolojisinin devreye girmesi ile salgının ortaya çıkış zamanlaması arasındaki bağlantıyı görecekler."

'Huawei'den 5G bağışı'
"Huawei, koronavirüsle savaşmak adına Wuhan Devlet Hastanesi'ne 5G tesisatı kurdu. Çin'in en büyük telekom şirketi, o meşhur hastaneye 5G donanımı bağışı yani hayırseverliği yaptı. Ayrıca Wuhan hastanesine 5G ile çalışan robotlar hediye edildi."

'Bilim insanları uyarmıştı'
"41 ülkeden 200'ün üzerinde bilim insanı 2015'te Birleşmiş Milletler ile Dünya Sağlık Örgütü'ne 5G ile ilgili endişelerini iletmişti. 2019'a gelindiğindeyse tam 26 bin bilimadamı imza attıkları dilekçeyle moratoryum çağrısı yaparak 5G teknolojisinin insan ve çevre sağlığına zararlı olması sebebi ile kurulumun tamamen durdurulmasını talep etti."

'5G oksijenin yapısını değiştiriyor'
"5G'nin zararlı etkileri öyle yazılıp çizilmese de bildiğimiz etkileri şunlar. 5G'nin bizatihi oksijen üzerinde değişik etkileri var. 5G yani 60 GHZ enerji oksijen moleküllerince emilebiliyor. İnsan vücudundaki oksijen emilimi ile oynadığımızda acaba bundan olumsuz etkilenecek ilk organımız hangisidir?

60 GHz'lik frekans oksijeni şu şekilde etkiliyor: Oksijen atomu O'dur. Oksijen molekülü ise O2'dir. Oksijen bu ikisinin biraraya gelmiş halidir. Oksijen molekülünü meydana getiren bu iki atom birbiriyle elktron paylaşmakta. 60 GHz oksijen moleküllerini çevreleyen bu elektronların dönmesine neden oluyor. Oksijen elektronlarının dönme frekansında meydana gelecek değişikler insan biyolojisini de etkiliyor."

'Çin görüntülerin paylaşılmasını engelliyor'
"Koronavirüs için akut solunum yolu hastalığı deniliyor. Çin'den çıkacak hiçbir bilgi kesinlikle doğru olmasa da oranın sokaklarında aniden yere yığılıp kalan insanları görüyoruz. Tabii ki Çin hükümeti bu görüntülerin paylaşılmasını istemiyor. Bakın koronavirüs yeni bir şey değil. Koronavirüs aslında bildiğimiz grip. Sıradan dezenfektanların üzerinde bile 'koronavirüsü öldürür' diye yazılacak kadar yaygın ve tanınmış bir virüs. Fakat bugün Çin'in iddiasına göre insanlar hiçbir belirti görülmeden patır patır düşüp ölebiliyor."

'Karantina gemilerinde de 5G kullanılıyordu'
"Karantina uygulanan gemiler Princess yolcu gemisi firmasının Diamond tipi gemileri. Firma bir basın açıklamasında şu açıklamaları kullanıyor: 'Princess yolcu gemileri yepyeni ümitlerle geri dönüş taahhüdü gereği global filosuna yaptığı 450 milyon dolarlık yatırımın bir devamı niteliğinde.' Firmanın özenerek anlattığı yeniliklerinden birisi de ağ bağlantıları. Yani bu gemilerde 5G teknolojisi kullanılıyor."

'Peki koronavirüs yayılan diğer şehirler?'
"Vodafone; İtalya, İngiltere ve Almanya'da 5G'yi devreye soktu. İtalya'da 5 şehirde kullanıma giren 5G, 2-0-2-1- yılında tam 100 şehre ulaşacak. Vaka saptanan yerlerin hepsi de sahip oldukları 5G teknolojisinin boy boy reklamını yapan yerler."

'Wuhan'
"Çin'deki 5G tesinin tam yeri açıklanmış değil ama Çin'in bilim dergilerinde yayınlananlara göre tesis Huazborg bölgesinde. Peki bu bölgede bildiğimiz neresi var? Wuhan."

 Taha Emrre Özdemir  yeniakit.com.tr 

10 yorum:

  1. Bu haberin kaynagi nedir? Kimmiş bu İngiliz uzman? Adini neden açıklamıyorsunuz ? Salla gitsin? Sorumlu hanercilik yapin lutfen!

    YanıtlaSil
  2. ABD ve ingilterede 5 G teknolojisimi var

    YanıtlaSil
  3. turkiyede 5g varmi niye bizdede var o zaman sacma bi haber

    YanıtlaSil
  4. 5G olmayan ülkelerdeki ne o zaman?

    YanıtlaSil
  5. kimmiş bu ingiliz uzman yok çünkü kurgu haber ama aşırı saçma anca okuyunca anlayabiliyor insan. haberlerde ayağa düştü 😁😁😁

    YanıtlaSil
  6. HANGİ İNGİLİZ UZMAN. LÜTFEN KAYNAK KAYNAK ve DELİL GÖSTERİNİZ.

    YanıtlaSil
  7. 5g bu kadar zararlı ise neden serbest bırakılıyor,Yapılan herşey insanlık için yapılmıyormu yoksa adammı yani insan mı seçiyorlar İnsanlar yok olursa yok edenlerin kazancının ne önemi kalacak Ben. Murat SELÇUK

    YanıtlaSil
  8. 5g bu kadar zararlı ise neden serbest bırakılıyor,Yapılan herşey insanlık için yapılmıyormu yoksa adammı yani insan mı seçiyorlar İnsanlar yok olursa yok edenlerin kazancının ne önemi kalacak Ben. Murat SELÇUK

    YanıtlaSil
  9. Çevreye bakınız eğer kuş,güvercin ve kovan arıları ölüyorsa yazılan
    Doğrudur.

    YanıtlaSil
  10. Çook görüyoruz.. Ölen hayvanlar bitkiler çiçekler böcekler. Şimdi hedef insanlara geldi bu kanserler aldı başını gidiyor dahada çogalacak buna halk olarak ayaklanmamız lazım. Baz istasyonuna hayır 5 G ye hayır! Çocuklarımızın geleceği bizim elimizde...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.